• 651

  WHO’S WHO

  Expoziție
 • When
  12 Septembrie 10:00 - 17 Septembrie 18:00
 • Artiști: Adrian Luca, Ilie Mitrea, Ioan Muntean, Andrei Popa, Cătălin Precup, Robert Strebeli
  Curator: Laura Coltofean
  Durata: 2-17 septembrie 2017
  Vernisaj: miercuri, 6 septembrie, ora 18:00
  Organizator: Asociația Brukenthal von Studio

  Finanțator: Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu
  Partener: Muzeul Național Brukenthal

  Text oferit de curatorul expoziției:

  Grupul Brukenthal von Studio s-a format în toamna anului 2016, cu scopul de a retrezi interesul publicului pentru artă și de a dinamiza scena artelor contemporane vizuale din Sibiu. Membrii săi sunt, în principal, restauratori, conservatori și muzeografi la Muzeul Național Brukenthal. Sunt, totodată, pictori, fotografi și curatori pasionați, care împărtășesc o perspectivă clasică asupra artei. Își doresc să ducă mai departe viziunea și moștenirea baronului Samuel von Brukenthal, fondatorul celui mai vechi muzeu din țară, care a susținut și promovat mereu artiști contemporani lui.

  „WHO’S WHO" este o expoziție de pictură și fotografie care își propune să prezinte publicului artiștii grupului Brukenthal von Studio, alături de o selecție de lucrări reprezentative pentru creația lor.

  Expoziția face parte din proiectul „SIBIU | 2.10”, desfășurat de Asociația Brukenthal von Studio și inclus în Agenda Culturală a Municipiului Sibiu pe anul 2017. Acţiunea este cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.