689

Misterele magiei // Sibiu Magic Show 2017


Ic_schedule Când:
8 Decembrie 18:00 22:00
Ic_address Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

⁂ Festivalul Sibiu Magic Show
6/10 decembrie 2017
________________________

⁂ Vineri, 8 decembrie, ora 18:00
Sala Parter, Teatrul GONG

✔ 7+ / recomandat copiilor cu vârsta peste 7 ani

Entertainment Magic
România

★ MISTERELE MAGIEI / THE MYSTERIES OF MAGIC ★
cu Magicianul Christianis

★ Spectacolele magicianului Christianis sunt adaptate pentru copii dar şi pentru adulţi, fiind prezentate într-un cadru muzical adecvat, cu decoruri şi efecte de lumini, pentru a crea un show cu adevărat magic. În cadrul spectacolului “Misterele magiei” Magicianul Christianis conduce publicul și asistența într-o lume plină de farmec și mister. Lumea prezentată de magician surprinde prin apariții și dispariții misterioase, jocuri cu baghete, bastoane și mese zburătoare, transformări de diferite obiecte, momente interactive de iluzionism şi magie comică.

☆ The Magician Christianis’ shows are adapted for children and adults alike, and are presented in an adequate musical context, with décors and lights, in order to create a truly magical show. During the show The Mysteries of Magic, Christianis the Magician will be introducing you to a world of mystery and magic. He is guaranteed to impress you with his flying table, cane and wand tricks, his mysterious disappearances and appearances acts, his quick change tricks and interactive moments of illusionism as well as his magic comedy acts.

⌛ 50 minute / minutes

✘ preț bilet: 14 lei, tarif unic

✘ Biletele pentru festival pot fi achiziționate atât de la sediul teatrului (miercuri – vineri de la 11:00 la 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminică de la 10:00 la 14:00), cât și online prin eventim.ro, în Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Orange și Vodafone din toată țara. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este posibil.

Vă aşteptăm la festival!
www.teatrulgong.ro
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐