• 085

  Am Ring Hotel ***
  1 recenzie

 • Hotelul "Am Ring" este plasat în Piaţa Mare a oraşului Sibiu, fiind dominat de atmosfera burgheză a breslaşilor şi comercianţilor secolului al XIX-lea.

  Construcţia ale cărei baze sunt datate încă din perioada goticului, a cunoscut numeroase modernizări în secolele XVIII și XIX, cea mai recentă reuşind să vă ofere confortul secolului al XXI-lea păstrând însă nealterată atmosfera unei epoci întipărită în memoria socială sibiană ca cea a "vremurilor bune de altădată".

  Această atmosferă se regăseşte şi în camerele hotelului nostru, înconjuraţi fiind de mobilier original din secolul al XIX-lea, restaurat cu pricepere, dragoste şi migală.

  Hotelul AM RING Sibiu oferă turiştilor servicii complete de cazare în 26 de camere, cu o vedere panoramică asupra Pieţei Mari, grupate astfel: 2 apartamente (suite), 21 de camere în regim double, 3 camere în regim single.

  Hotelul AM RING aduce clienţilor săi o gamă diversificată de facilităţi:

  - recepţie 24 de ore
  - bar/cafenea AMBER
  - restaurant GOTHIC
  - sală de conferinţe
  - terasă în curtea interioară a hotelului şi terasă cu vedere spre Piaţa Mare
  - informaţii turistice
  - LCD - TV, cablu
  - telefon
  - internet
  - minibar
  - baie cu cadă/jacuzzi/duş
  - acces cu card în cameră
  - trusă de prim-ajutor
  - uscător păr
  - cosmetice
  - aer condiţionat

  Observaţie: Animalele de companie nu sunt acceptate în hotel.

  Hotelul pune la dispoziţia tuturor celor care au de organizat un eveniment, o sală de conferinţă dotată cu flipchart, ecran, materiale consumabile, videoproiector, acces internet.

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  392
  Dobrin Alex
  17 Ianuarie 2018
  5