• 578

  Cotton Pub by Night
  7 recenzii

 • Povestea noastra de succes incepe acum aproape doua decenii, pe vremea cand eram doar doi tineri ingineri cautand alternative la munca din fabrica.

  Primele file din aceasta frumoasa poveste au fost Jack Pot, apoi Naf Naf, un simplu bar ce avea insa sa devina pentru foarte multi o adevarata casa ospitaliera, cu atmosfera faina si muzica buna, iar in timp sa ne transforme pe toti intr-o foarte mare familie.

  Povestea se continua cu o salba intreaga de localuri, mai mari sau mai mici: Absolut Pub & More, Club Salsa, Pizzeria La Regina, Liquid The Club sau Pensiunea Perla Paltinisului.

  Din fiecare am invatat sa fim mai buni. Din fiecare am invatat sa ascultam de clientii nostri si sa ne dam peste cap ca sa le facem pe plac. Din fiecare am invatat insa cate ceva. Cateodata am cazut. Ne-am ridicat din nou, mai buni, mai puternici.

  A venit insa anul 2013. Un an in care a trebuit sa adunam tot ce am invatat pana acum. A trebuit sa gasim o locatie perfecta, un brand perfect, o idee perfecta. A trebuit sa muncim foarte mult, zi si noapte. A trebuit sa fim atenti la orice detaliu. A fost nevoie de o investitie semnificativa pentru a aduce la lumina ceva unic...

  URSUS Cotton Pub, o trilogie care tradusa va dezvalui brandul perfect, intr-una din locatiile cele mai renumite din Sibiu pe care am reinterpretat-o in stilul pub-urilor londoneze. Un loc ospitalier, gata oricand sa primeasca 200 de guri insetate sau chiar infometate, un local cum nu a mai existat in Sibiu. Si te va cuceri. Iti garantam.

  Te asteptam sa ne treci pragul. Te asteptam in familia noastra. Iar daca ai vreo dorinta sau sugestie nu doar te asteptam. Te rugam sa ne-o spui si noua. Ne vom da peste cap ca sa o indeplinim.
  Sa ne vedem cu bine, la o bere, la URSUS Cotton Pub,

  John Helju si Nicu Ordean

 • GALERIE FOTO

 • Recenzii

  5.0
  (7 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  779
  Dalvinder Singh
  8 Februarie 2016
  5
  excellent

  great atmosphere


  677
  Andrei Radoi
  29 Octombrie 2015
  5


  797
  Maria Drg
  2 August 2015
  5


  406
  Bostina Radu Marius
  21 Mai 2015
  5
  Superb

  unul din locurile mele preferate zic unul ptr că mai bântui și prin alte părți dar Cotton este cireașa de pe tort ptr mine <3


  140
  Ioan Rodeanu
  21 Mai 2015
  5