570

Trattoria Ciao Italia


Program

Închis
See schedule

Address

Str. Dr. Ion Ratiu, nr. 9, Sibiu, România

Despre

Povestea noastra de succes incepe acum aproape doua decenii, pe vremea cand eram doar doi tineri ingineri cautand alternative la munca din fabrica. Primele file din aceasta frumoasa poveste au fost Jack Pot, apoi Naf Naf, un simplu bar ce avea insa sa devina pentru foarte multi o adevarata casa ospitaliera, cu atmosfera faina si muzica buna, iar in timp sa ne transforme pe toti intr-o foarte mare familie.

Povestea se continua cu o salba intreaga de localuri, mai mari sau mai mici: Absolut Pub & More, Club Salsa, Pizzeria La Regina, Liquid The Club sau Pensiunea Perla Paltinisului. Din fiecare am invatat sa fim mai buni. Din fiecare am invatat sa ascultam de clientii nostri si sa ne dam peste cap ca sa le facem pe plac. Din fiecare am invatat insa cate ceva. Cateodata am cazut. Ne-am ridicat din nou, mai buni, mai puternici.

A venit insa anul 2013. Un an in care a trebuit sa adunam tot ce am invatat pana acum. A trebuit sa gasim o locatie perfecta, un brand perfect, o reteta pentru mancarea perfecta. A trebuit sa muncim foarte mult, zi si noapte. A trebuit sa fim atenti la orice detaliu. A fost nevoie de o investitie semnificativa pentru a aduce la lumina ceva unic...

Se numeste insa simplu, Trattoria Ciao Italia. Se numeste Trattoria pentru ca este un local de zi cu zi, cu specific italian, cu pizza, paste si salate cum numai in Italia gasesti. Se numeste Ciao Italia pentru ca in Sibiu toata lumea trebuie sa fi auzit de pizzeria Ciao Italia si al ei renumit bucatar, Leo. Iar intr-un restaurant, nimic nu este mai important decat gustul. Acest gust atinge cele mai inalte culmi doar printr-un bucatar de mare valoare. In aceasta situatie reteta de succes este sa te “infratesti” cu bucatarul. Aceasta este garantia ca intotdeauna papilele gustative iti vor dansa de bucurie. Aceasta este garantia ca intotdeauna mancarea va fi proaspata. Aceasta este garantia ca intotdeauna vei descoperi feluri noi de mancare, adaptate dupa cerintele celor mai pretentiosi gurmanzi. Iar daca toate acestea se intampla intr-un local cald, de familie, decorat cu mare grija si bun gust, este perfect.

La noi vei putea gusta un vin de calitate, italian sau romanesc, la noi vei putea savura meniul zilei in italiana, la noi, seara vei incerca un muschi de vita sau o salata cum numai Leo stie sa faca. Si tot la noi, iarna, vei admira focul cu lemne din semineul vechi, din 1800 toamna. Este un local ce iti va placea de cum intri si mai ales iti va incanta papilele gustative in fiecare moment petrecut la noi.

Pofta Buna si sa ne vedem cu bine la Trattoria Ciao Italia!

Bucătărie

 • Meniul zilei
 • Internațională
 • Italiană

Caracteristici

 • Non smoking area
 • Parcare
 • Smoking area
 • Terasă
 • Wi fi

Plăți

 • Cash
 • Visa
 • Maestro

Alte sugestii

O-Sushi

Restaurant

SyndicatGourmet

Restaurant

Cârciuma din Bătrâni

Restaurant

INTIM

Restaurant

Cardinal ***

Pensiune / Restaurant