• 012

  Incarcare vehicule electrice - Cazarm...
  3 recenzii

 • Primul punct de incarcare vehicule electrice din Sibiu. Stația este funcțională în parcarea Cazarma 90, unde sunt amenajate ”două locuri de parcare cu folosință exclusivă pentru durata încărcării vehiculelor electrice”.

  La această stație pot fi încărcate toate tipurile de vehicule electrice, de la autoturisme, la mopede, motociclete, scutere sau biciclete electrice. Pentru anul în curs, autoritățile locale au stabilit ca ”alimentarea” cu energie electrică să fie gratuită, singura taxă de plătit fiind cea de parcare (un leu pe oră). Autoritățile locale arată că timpii de încărcare a unui vehicul electric variază între una și șase ore.

  Pentru a avea acces la stație, fiecare utilizator trebuie să achiziționeze un card magnetic la un preț de 28 de lei, card care poate fi utilizat și la încărcările ulterioare. După ce mașina este cuplată la stație, pentru a porni transferul de curent, cardul magnetic trebuie apropiat de unitatea de încărcare, aceeași operațiune fiind necesară pentru oprirea alimentării. Acest card poate fi achiziționat de la sediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public (bulevardul Victoriei, nr. 1-3, camera S13).

  Ca detalii tehnice, stația de încărcare este concepută pentru exterior și dotată cu două prize standard: o priză frontală Menekes Type 2 (alimentare la 380V / 22 kW) și o priză Schuko (alimentare 220 V / 3,7 kW).

 • Recenzii

  5.0
  (3 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  921
  Liviu Grădinaru
  13 Ianuarie 2018
  5
  Statie

  Cred că vor mai apărea și alte stații dar trebuie să ia amploare, adică să fie tot mai multe mașini electrice.


  540
  Sandu Opris
  27 Septembrie 2017
  5


  902
  Raducan Ion
  19 Ianuarie 2017
  5
  Super !

  Foarte interesant și util. Când și unde vor fi următoarele ? Succes