• 154

  Taverna Akropolis
  7 recenzii

 • Oamenii Eladei sunt cunoscuti pentru ospăţurile îmbelşugate şi princiare deoarece la ei tradiţiile culinare reprezintă un patrimoniu valoros. Bucătăria grecească este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bogate culturi culinare pentru ca acoperă o paletă incredibil de bogată şi variată de preparate, o ofertă care se pliază întocmai după poftele şi gusturile celor care adoră să mănânce bine.
  Viaţa îmbelşugată şi dragostea pentru mâncăruri simple, dar bine condimentate, sunt două dintre plăcerile grecilor, lucru care se reflectă întocmai în modul de preparare a bucatele.
  Noi, la Taverna Akropolis, un restaurant din Centrul Vechi al Sibiului, folosim doar cele mai bune si mai proaspete ingrediente: feta, iaurt grecesc taranesc, carne de porc, carne de vita, carne de miel, peste proaspat precum si salvie, busuioc, menta, cimbru, oregano, ingrediente pe care le folosim in fiecare fel de mancare pentru a adauga un plus de gust si pentru a incanta simturile.
  Ne-am propus sa invocam o parte din sentimentul "de acasa" al grecilor care au ajuns in Romania, dar si al celor care deapana cu melancolie amintirile de vacanta din unica si inegalabila Grecie.Cea mai mare multumire pentru noi este sa sa primim felicitari de la clientii nostri. Suntem foarte fericiti atunci cand, dupa ce au gustat din preparatele noastre, ne spun “Ne-au fost rascolite aminitirile. Bravo! “

 • Recenzii

  5.0
  (7 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  399
  Pascal Tuppi
  20 Noiembrie 2014
  5
  Nice


  594
  Alexandra Armenciu Titonea
  9 Martie 2014
  5
  Special

  Superrr!!! ❤️


  192
  Florina Herta
  28 Februarie 2014
  5
  Gustos

  Mancare foarte gustoasa!


  015
  Oana Munteanu
  26 Februarie 2014
  5
  Atmosfera greceasca in centrul Sibiului

  Platoul Akropolis e absolut delicios


  444
  Ana Suciu
  25 Februarie 2014
  5
  delicios

  foarte buna mancarea, deserturile sunt delicioase