• 910

  The Refresh
  2 recenzii

 • TheRefresh este un concept unic pe piata locala si nu numai. Suntem primul concept din Romania orientat 100% catre client, in sensul ca oferim produse de calitate la preturi echitabile, pe care si le permite piata.

  Am conceput o gama de produse care sa satisfaca cerintele oricarui client; oferim la acelasi standard de calitate produse pe baza de:

  Cafea100% Arabica ( speciality coffee ). Bocca, Coffee Roasters, Amsterdam.
  Ceaiuri ( mate, verde, negru, alb, rooibos, fructe, plante ) Oxalis, Cehia.
  Smoothie & Juice Bar ( Limonade, Fruit Smoothie, Cream Shake, Juice-uri, Ice-Tea.

  Folosim cele mai bune materii prime pentru crearea bauturilor favorite ale clientilor, si cu toate acestea mentinem un pret decent.

  Brandurile Noastre:
  Monin, Hario, La Marzocco, Oxalis, Bocca, Blendtec.

  Preocuparea noastra principala este sa oferim zilnic clientilor o experienta unica si sa cream o poveste unica pentru fiecare.

  Filosofia noastra pe termen lung este zi de zi orientata spre a oferi in orice circumstante calitate prin calitate.

  Asteptarile noastre pe termen lung sunt legate de clientii nostri de zi cu zi,de la care vrem sa castigam respectul pentru ceea ce facem zilnic.

  Promisiunea noastra este: indiferent de circumstante, vom fi 100% orientati catre clienti, doar astfel vom putea spera intr-un respect reciproc pe termen lung.

 • Recenzii

  3.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  List_default
  Iulia-Ioana Enache
  9 Iulie 2017
  1
  Lol

  Am comandat un frappe si un fresh. Am cerut o recomandare de fresh si barmanul a considerat ca la intrebarea "ce imi recomanzi", e ok sa raspunda cu "pe mine". Si un alt coleg al sau, la fel. Intamplator, eram cu prietenul. Tot intamplator, in loc de frappe, am primit o cafea (fierbinte, la 30 de grade afara). Total neprofesionist si stupid. :)


  015
  Oana Munteanu
  5 Octombrie 2015
  5
  Un loc deosebit in Piata Mare

  O cafea perfecta si ceaiuri de calitate. Recomand!