Aperitivo

Aperitivo


Host:


Piața Mică 26, Sibiu, România

Organizer:

Daten und Stunden:

About

Aperitivo la FAVST: O Seară de Italo Disco și Relaxare
Take a step back și lăsați-vă cuprinși de magia anilor '80! Pe 23 Iunie, de la ora 17:00, vă invităm să vă alăturați nouă la FAVST pentru o seară de neuitat. Într-o atmosferă caldă și relaxantă, vom celebra vibrațiile inconfundabile ale Italo Disco, aducând la viață acea perioadă plină de strălucire și ritmuri captivante.

Ce vă așteaptă:
* Muzică retro de calitate: Duo-ul "Disconnected", format din Toygun și Adub, va aduce pe terasa noastră ritmuri de Italo Disco, Nu Disco, Euro-Dance și Synth-Pop, pentru a crea o atmosferă muzicală vibrantă și nostalgică.
* Delicii rafinate: Vom servi Prosecco și diverse sortimente de vinuri, pentru a vă delecta gusturile și a completa perfect experiența serii.
* O ambianță deosebită: Spre deosebire de petrecerile agitate din weekend, "Aperitivo" va fi un eveniment relaxant și lejer, ideal pentru a încheia săptămâna într-un mod plăcut și revigorant.

Rezervări și detalii: Pentru a vă asigura un loc la acest eveniment exclusiv, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0728450901.
Bucurați-vă de o seară cu muzică bună, băuturi alese și o companie minunată. Vă așteptăm cu drag la FAVST pentru o duminică deosebită!

sursa