Atelier de pictură în aer liber - Cisnădioara

Workshop  |  Outside Sibiu

Daten und Stunden:
Host:
Cisnădioara 555301, România

About

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ne conectăm cu natura într-o nouă sesiune de pictură în aer liber, la biserica fortificată din Cisnădioara. Coordonator este profesorul Cătălin Precup.
 
Lucrările realizate la atelier vor fi expuse la Centrul Agora, dar e bine de știut că vor avea loc și alte workshop-uri la care puteți participa în diferite zone ale satului.

Participare gratuită, inclusiv intrarea la Biserica fortificată.
Punct de întâlnire la ora 10:20: centrul Cisnădioarei.
 
De ce aveți nevoie: veniți echipați cu încălțăminte de drumeție, pălărie de soare, haine și pelerină de ploaie și vânt dacă e nevoie.
Suportul și dimensiunea sunt la liberă alegere. Din principiu, pânzele sunt mai ușor de expus la final, dar e în regulă și dacă lucrați pe hârtie, carton, carton pânzat. În rest, este posibil să mai aveți nevoie de: acuarele, tușuri colorate, baițuri, tempera, acrilice, chiar și uleiuri, paletă, pensule, cuțit de paletă, recipiente (pahare, borcane, godete), cârpe, șervețele, mici scaune de pescar, izoprene, rogojini, umbrele normale sau mici umbrele de soare, trepiede pliabile și altele.

___________

Oraşul Artiştilor are loc de 6 ani în Piaţa Mică din Sibiu, în faţa Turnului Sfatului, fiind un spațiu în care se respiră artă. Acesta oferă o alternativă turiștilor și iubitorilor de artă de petrecere a timpului liber, aceștia făcând aici cunoștință cu artiști profesioniști, ori debutanți, cu ajutorul cărora descoperă o nouă latură a Sibiului.

___________

Proiectul Oraşul Artiştilor este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Similar Suggestions

19 Aug
Night pool party
Outside Sibiu
Starts at 21:00  |  Veștem 557263, Romania
20 Aug
Sommernachtstraum
Outside Sibiu
Starts at 10:00  |  Complex Cheile Cibinului, str. Raul Mic 1187, Gura Raului, Sibiu, Romania
24 Aug
Workshop desen pentru persoane cu dizabilități
Workshop
Starts at 15:00  |  Strada Mitropoliei 28, Sibiu, Romania
Explore more Events