„Poezie la micul dejun” @ 25 de ore de teatru non-stop INTRAREA LIBERĂ


Daten und Stunden:
Tickets:
INTRAREA LIBERĂ
Host:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizer:

About

„Poezie la micul dejun” cu participarea PlayHood București (Asociația Ferentari) și Fabrica de Teatru Sibiu
Înviorare spirituală. Poezie la micul dejun. Adolescenții invitați vor începe ziua 2 a maratonului teatral cu o explozie de poezie proaspătă. 
Noi oferim cafeaua și POEZIA. Tu, spectatorule, ești așteptat în Grădina noastră magică. 
Durata aproximativă: 1h 
INTRAREA LIBERĂ

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA 
Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra
Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.