Cu bicicleta prin cartiere - #2 Strand

Gemeinschaft

Daten und Stunden:
Host:
Sibiu, Romania

About

Dacă ai avea puterea să schimbi cartierul sau strada ta, chiar și numai pentru 4h, cum ai vrea să arate?

"Cu bicicleta prin cartiere" își propune să spargă rutina zilnică a spațiului public în cartierele din Sibiu. Să îi ofere un alt suflu. Un spațiu în care te poți mișca liber, te poți juca, poți învăța să mergi pe bicicletă, poți interacționa cu vecinii tăi sau participa la ateliere outdoor.

Vrem să devenim mai mobili și să avem mai mult spațiu, iar bicicleta e soluția optimă pentru un oraș mai deschis și inclusiv. Dacă nu crezi, te invităm să descoperi acest lucru chiar la tine în cartier.

Cea de-a doua ediție este programată să se desfășoare în cartierul Ștrand. Pe lângă atelierele dedicate copiilor, adulții pot discuta aspecte legate de modul în care se dezvoltă orașul cu experți în dezvoltare urbană sustenabilă.

Locația de desfășurare a evenimentului este parcare din jurul străzilor: Maramuresului – Hunedoarei – Bucovinei și Vrancei. Locație exactă se găsește în link-ul de mai jos.   
https://maps.google.com/?q=45.784397,24.133673
***
Proiectul este dezvoltat în parteneriat cu Asoc. REMEDIU și este co-finanțat de PRIMĂRIA Mun. Sibiu, prin Agenda Comunității.