Ion merge la Hollywood


Daten und Stunden:
Tickets:
35 de lei online / 40 de lei în seara evenimentului
Host:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizer:

About

Axel Moustache, actorul Teatrului Național din București vine la Grădina Bis cu o comedie excepțională.
Când? Duminică seară, la 7 jumătate trecute de fix, când se va mai fi dus arșița zilei, când zâmbetele și râsetele se vor fi strecurat în grădina noastră. Da, e timpul să ne destindem. Da, e timpul pentru entertainment.
“Ion merge la Hollywood” by Axel Moustache este o comedie trăznet despre visul american și prețul succesului, care ne va lua parteneri într-un carusel de emoții de neoprit.
După treisprezece luni de așteptare, Ion este la doar câteva minute de marea schimbare a vieții lui. Doar la un telefon distanță de împlinirea destinului. Va suna sau nu va suna? Este față în față cu șansa vieții sale, dar ce va alege? Cariera? Familia? Principiile? Arta? Mmm... greu!
Vă așteptăm la o tragi-comedie cu actorul Axel Moustache, actor la Teatrul Național din București.
Râdeți, distrați-vă, visați și grăbiți timpul cu noi!
ION MERGE LA HOLLYWOOD
Adaptare de Axel Moustache și Alex Mihail, după o idee de Aldo Nicolaj și Lila Terbescu.
Cu AXEL MOUSTACHE
Regia: Alex Mihail (New York).
Duminică, 26 iunie 2022, ora 19:30, Grădina Bis
Durată spectacol: 1 oră și 20 de minute (fără pauză)
Preț bilet: 35 de lei online / 40 de lei în seara evenimentului, la intrare. Link bilete online: https://m.iabilet.ro/bilete-sibiu-ion-merge-la-hollywood.../
- Axel Moustache este un actor versatil, cunoscut mai ales pe plan internațional unde joacă în filme în limba engleză, germană, italiană, franceză și bineînțeles română. (Ultima premieră: RMN în regia lui Cristian Mungiu.)
- Ion merge la Hollywood este o comedie pe multiple planuri cu răsturnări de situație și un carusel plin de emoții iar Axel Moustache face un recital în adevăratul sens al cuvântului.

Sursa text & foto