AVANPREMIERĂ // Kunterbunt (ro. Colori)


Daten und Stunden:
Host:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

About

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
spectacol în limba germană cu subtitrare în limba română
KUNTERBUNT (ro. COLORI)
O adaptare după Marcus Pfister de Ana Crăciun-Lambru, traducere de Ciprian Marinesu și Frank Weigan; REGIA: Ana Crăciun-Lambru; SCENOGRAFIE PĂPUȘI: Maria Mandea, Ana Crăciun-Lambru; SCENOGRAFIE DECOR ȘI COSTUME: Alexandra Budianu, Elena Iorga, Paul Budan; MUZICA: Marius Popa; ASISTENT REGIE: Raluca Pavel;
ÎN DISTRIBUȚIE: Angela Paskuy, Claudia Stühler.
durata: 50 min.
preț bilet flexibil: 12 lei
**
Spectacolul „Kunterbunt” regizat de Ana Crăciun-Lambru spune povestea unui peștișor colorat care din cauza comportamentului său își pierde toți prietenii. Astfel, este nevoit să pornească într-o călătorie plină de aventuri și neprevăzut pentru a-și recâștiga prietenii. Aventura lui este presărată de întâlniri cu peștișori multicolori, rechini răutăcioși și crabi care știu karate, dar cea mai importantă întâlnire este cu înțeleapta apelor, Caracatița.
Scenografia spectacolului este semnată de o echipă mare și frumoasă, Maria Mandea și Ana Crăciun-Lambru care au creat păpușile, iar de decor și costume s-au ocupat Alexandra Budianu, Elena Iorga și Paul Budan. Toți au creat o lume subacvatică interactivă și plină de farmec, iar întregul concept a fost completat de muzica lui Marius Popa și de jocul actoricesc al celor două actrițe Angela Paskuy și Claudia Stühler. Cele două actrițe care impart scena Teatrului pentru Copii și Tineret de peste două decenii au însuflețit fiecare creatură marină cu voie bună și un iz de înțelepciune și bunătate.

Sursa text & foto