„Povestea băiatului orb și invizibil” @ 25 de ore de teatru non-stop INTRAREA LIBERĂ


Daten und Stunden:
Tickets:
Intrarea liberă
Host:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizer:

About

„Povestea băiatului orb și invizibil”, Teatrul Improbabil București
Spectacol de teatru radiofonic*

Text: Sabina Balan
Regia: Mara Oprea
Muzica: Raw Beat Gang
Producător Executiv & Sound Design: Adrian Piciorea
Producători Instrumentale: Daniel Stănciucu, David Lunca, Adrian Piciorea
Distribuție: Theodor Șoptelea, Alexandru Potocean, Maia Morgenstern, Gabi Costin, Paula Dunker, Cătălin Babliuc, Silvana Negruțiu, Florentina Țilea
Un băiat se naște orb și invizibil, într-o împărăție care exilează persoanele cu dizabilități într-o pădure fermecată. Într-o bună zi, băiatul ajunge fără să vrea în fața împăratului și reușește să-și schimbe soarta. Un basm postmodern despre cum persoanele cu dizabilități merită reprezentate.
Durata aproximativă: 56 min

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com. 
*Spectacol de teatru radiofonic. Fiecare spectator trebuie să dețină propria pereche de căști și un telefon cu bateria încărcată.
Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA 
Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra
Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.