Povești africane la Grădina Bis


Daten und Stunden:
Tickets:
22 de lei online/ 30 de lei la intrare, în dimineața spectacolului.
Host:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizer:

About

“Povești africane” cu Shama Leah (o tânără de origine ugandeză) & Dada Love (actrița Andrada Grosu) este un spectacol interactiv și educativ, recomandat publicului între 3 și 11 ani.
Peripețiile unei fetițe care nu-și ascultă mama și se lasă păcălită de un cimpanzeu rău intenționat sunt relatate în română, engleză și ugandeză, fiind însă perfect inteligibile pentru cei mici.
Spectacolul începe cu un moment interactiv, în care Dada Love îi invită copii să numească cele șapte continente ale planetei. După această introducere, Dada îi anunță pe cei mici că astăzi va fi istorisită o poveste africană. Așteptarea lor e răsplătită de intrarea spectaculoasă a actriței Shama Leah, sosită tocmai din Africa. De-a lungul poveștii actrițele întruchipează diverse personaje: Fetița Nsangi, Vrăjitoarea, Cimpanzeul. Cei mici descoperă similitudini neașteptate cu poveștile cu specific românesc (“Capra cu trei iezi”, „Scufița roșie”).
Povești africane vorbește despre diversitate și identitate, cu umor și fantezie. Părțile interactive conduse magistral de Andrada Grosu (actriță cu experiență în munca cu copii de toate vârstele) au rostul de a dezvolta atenția, cultura generală și apetența către cunoaștere a celor mici.
POVEȘTI AFRICANE - un spectacol BIS Teatru
text: Poveste din folclorul ugandez
coregrafie: Shama Leah
costume: Beia Voicu
direcție scenică: Bogdan Sărătean
tehnic: Alex Ciubăr
actrițe: Andrada Grosu (Dada Love) & Sharom Bukirwa (Shama Leah)
durată: 35 de minute
preț bilet: 22 de lei online/ 30 de lei la intrare, în dimineața spectacolului.
Evenimentul va avea loc la Grădina BIS: (Sibiu, str Ștefan cel Mare nr. 56).

Sursa text & foto