Singurătatea ca prilej. Singur de sărbători


Daten und Stunden:

About

Ce?
Ne naștem singuri. Simțim singuri. Învățăm singuri. Muncim singuri. Greșim singuri. Iubim singuri. Murim singuri. Ceilalți pot fi lângă noi, dar niciodată nu pot fi în locul nostru. De aceea, singurătatea ține de condiția noastră umană.

Înscrie-te aici: https://forms.gle/4ppa5vDoaHUSxNYA8 (vezi detalii mai jos)

Unii psihologi sunt de părere că „a fi singur” ține de sănătate, pe când adevărata problemă este „a fi însingurat”. Când ești singur, relația ta cu tine este puternică, poți înfrunta curajos toate furtunile vieții și te poți bucura de fiecare răsărit. Când ești însingurat însă, chiar înconjurat fiind de oameni suportivi, calzi și îngăduitori, în tine este frig și nemișcare.
Ponderea oamenilor însingurați care se sinucid de sărbători este mare. Luminițele zglobii, colindele, mirosul de cozonac, concediile de lux și, mai ales, oamenii ceilalți ținându-și partenerii de mână pe stradă sau etalându-și „fericitele” relații pe facebook crează un contrast puternic și de nesuportat pentru cel care nu are pe nimeni alături, nici măcar pe sine.
Workshopul se adresează celor doritori să afle cum pot transforma singurătatea lor din tragedie în prilej. De asemenea, sunt bine veniți toți care doresc să discute deschis despre sinucidere, provocarea vieții și sărbătorile trăite în împăcare cu sine, cu viața, cu ceilalți.

Cu cine?
Cu Andrei Pătrîncă - medic specialist psihiatru, consilier analitic existențial

Cum?
Înscrie-te aici: https://forms.gle/4ppa5vDoaHUSxNYA8 Participare pe bază de înscriere prin completarea formularului.Contribuția ta pentru participarea la atelier este o minimă donație de 20 lei. La intrarea la atelier noi vom verifica lista de înscrieri!

Când?
11 dec 2019, orele 19:00 - 20:30

Unde?
Curand vom anunta locatia.