Salonul Școlii de fotografie, Corpul uman, Ediția VII


Daten und Stunden:
Host:

Muzeul Brukenthal, Piața Mare, Nr. 4-5, Sibiu 550163, România

About

Muzeul Național Brukenthal împreună cu Școala de fotografie Image Art continuă tradiția organizării unei expoziții anuale prin cea de-a șaptea ediție a Salonului de fotografie. În anul 2020 tema explorată este cea a corpului uman. Această temă își regăsește originile încă în preistorie și a rămas un subiect adesea regăsit în toate formele artistice existente, inclusiv în arta contemporană. Poate cea mai cunoscută reprezentare a corpului uman o regăsim în studiul Omul Vitruvian realizat de Leonardo da Vinci, desigur exemplele în acest sens fiind multiple.
 Această temă nu putea fi ocolită nici de către artiștii fotografi. Astfel, vă propunem o incursiune prin experiențele personale ale absolvenților Școlii de fotografie Image Art în legătură cu tema amintită. 
 Scopul principal al acestei expoziții este de a oferi un imbold celor care acum descoperă tainele fotografiei, dar și celor care au dovedit deja că stăpânesc un talent deosebit, acela de a privi lumea prin lentila aparatului de fotografiat.