Primăria Sibiu desfășoară o nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor și a țânțarilor


În perioada 23-24 iunie, Serviciul de Salubrizare din cadrul Primăriei Sibiu, prin firma contractată - DD CHIM SRL, realizează acțiuni de dezinsecție pentru combaterea căpușelor și a țânțarilor de pe domeniul public al municipiului. 

Campania presupune prima trecere în cazul țânțarilor cu substanța Cymina Ultra și a doua acțiune, rapelul, în cazul căpușelor, substanța utilizată fiind Deltatim Plus. Substanțele sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu prezintă pericol pentru populație. Totuși, persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

Acțiunea se desfășoară pe domeniul public al Municipiului Sibiu, în parcuri, spații verzi, în zonele de blocuri, pe malurile râurilor și pârâurilor, în spațiile verzi ale unităților de învățământ, în Cimitirul municipal și Grădina Zoologică. 

În situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile, acțiunea va fi reprogramată.
Vezi toate știrile Primăriei Sibiu

Similar Suggestions

700 de laptopuri și alte 700 de web cam-uri achiziționate de Primăria Sibiu pentru școlile sibiene
A început depunerea cererilor pentru ajutorul pentru încălzirea locuinței și pentru suplimentul de energie.
Campanii de dezinsecție împotriva căpușelor și de deratizare
Firmele care închiriază trotinete electrice în sistem self-service, invitate să depună cereri pentru aprobarea operării pe domeniului public în 2022
Programul de acces în Cimitirul Municipal s-a modificat