Sibiu Rally Team

Ereignisorganisator


Schedule

Closed
See schedule

Address

DJ 106D

About

SIBIU RALLY TEAM LA RALIUL SIBIULUI.

Raliul Sibiului revine acolo unde ii este locul,adica pe drumurile de pamant.Macadamul sibian ramane,in ciuda trecerii timpului,o atractie pentru sportive si pasionati.

Dupa locul 2 obtinut in clasamentul echipelor la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total 2020,echipa Sibiu Rally Team s-a “intarit” prin cooptarea in randul ei a doi piloti valorosi.Dan Girtofan nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind unul dintre cei mai reprezentativi piloti ai Romaniei.”Ma bucur ca Dan Girtofan a acceptat sa ni se alature proiectului nostru,inceput in acest an plin de privatiuni.Bine ai venit Giri in echipa noastra” a spus Dan Magos -coordonatorul proiectului.

Cel de-al doilea pilot este Roland Csato-liderul clasamentului debutantilor,un tanar pilot de perspectiva despre care vom mai auzi in viitor.

Asadar,alaturi de echipajele Razvan Trisnevschi-Traian Arsenescu,liderul Cupei Swift Danut Budai si Gabriel Miclaus-Dan Magos echipa sibiana este complete si tinteste podiumul la fiecare etape ramasa din campionatul 2020.

Gabriel Miclausu a pornit in sezonul 2020 cu obiectivul de a obtine la finalul anului un loc pe podiumul clasei 12.Strategia stabilita cu echipa este de a parcurge raliurile de asphalt cu spectaculoasa Dacie Sport iar cele de macadam cu Dacia Logan deasemenea cu modificari care nu mai respecta fisa de omologare.Dupa un abandon si un loc 4 in primele doua etape Gabi Miclaus va lua startul la Sibiu alaturi de Dan Magos,avand obiectiv de a aduna cat mai multe puncte.”Am reusit dupa multa munca sa aduc Dacia Sport la un nivel competitive.Din pacate mici probleme tehnice au dus la abandonul de la Raliul Argesului.La Sibiu sper ca Loganul sa ne duca spre indeplinirea obiectivului”ne-a impartasit impresiile sale Gabi Miclaus.

Componetul de baza al echipei Cosmin Salistean va fi la startul Raliul Sibului cu un spectaculos Mitsubishi Evo 5 in cadrul rally 2.

“Am reusit sa cooptam in echipa noastra oameni valorosi si dedicati.Doresc sa le multumesc tuturor.”a concluzionat Dan Magos.

Acest proiect nu putea prinde viata fara sprijinul partenerilor nostri traditionali,Matec CNC Tehnik,actiune cofinatata de Primaria municipiului Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu.

Photo Gallery

Participare Campionatul National de Raliuri 2020-Raliul Sibiului

RALIUL SIBIULUI 2019

VTM 2018

MARELE PREMIU AL SIBIULUII 2019-VTM

Similar Suggestions

ASOCIAȚIA VOCART

Ereignisorganisator

Colinele Transilvaniei

Activities in Sibiu County / Ereignisorganisator / Kreis Sibiu

Freeride Romania

Ereignisorganisator

Wednesday book club

Ereignisorganisator

Artă.nonstop

Ereignisorganisator