3F - Promenada Sibiu

3F - Promenada Sibiu


Schedule

Open
See schedule

Address

Promenada Mall Sibiu, Strada Lector, Sibiu, Romania

About

Conceptul 3F a luat naștere în anul 1995, în Campusul universitar din Timișoara. A ajuns, în scurt timp, un punct de reper atât pentru studenți, cât și pentru locuitorii din Timișoara care își doresc o alimentație corectă, bazată pe produse tradiționale, cu rețete reinventate. Cei peste 25 de ani de activitate zilnică și-au pus amprenta asupra miilor de persoane care ne-au trecut pragul.

Secretul calității, prospețimii și gustului din spatele preparatelor noastre constă într-o permanentă extindere a colaborărilor cu furnizori locali de ingrediente naturale. Ne recomandă autenticitatea rețetelor și continua dorință de inovare și îmbunătățire a serviciilor pe care le punem la dispoziție. Toate eforturile noastre se îndreaptă spre o colaborare cât mai bună cu clienții, cu scopul de a le deveni parteneri de încredere în alimentația zilnică. De-a lungul timpului am extins conceptul 3F și i-am adăugat o altă însemnătate pentru clienți.

În prezent, există 9 locații în România, dintre care, ultimele 2, cele mai noi deschise, au adus o schimbare în istoria 3F: Lexico (restaurant cu meniu a la carte) și Kntina (restaurant în proximitatea centrelor de afaceri/clădirilor de birouri). Viitorul pare să ne rezerve planuri mari, motiv pentru care ne dorim să creăm conexiuni cu potențialii clienți și să menținem și îmbunătățim relațiile cu comunitatea formată din actualii clienți. Din 1995, inovăm continuu. Împreună.

Similar Suggestions

FRYDAY

Fast-Food

Istanbul Kebab

Fast-Food

Crys Kitchen

Fast-Food

Doc's Kebab

Fast-Food

Burger King

Fast-Food