Sibiu Racing Team

Ereignisorganisator


About

Sibiu Racing Team, organizatorii celei de-a 5-a etape din Campionatul Național de Raliuri Betano, au deosebita onoare de a vă invita în perioada 14-16 iulie să fiți alături de RALIUL SIBIULUI 2022.

Raliul Sibiului a fost consacrat de-a lungul timpului datorită probelor desfășurate pe macadam, o adevărată legendă competițională revenită pe această suprafață în 2020 și care continuă odată cu ediția din 2022. Date fiind aceste aspecte, am fi onorați să vă avem alături, începând de joi, 14 iulie, orele 19:30, să urmărim împreună Parada Echipajelor, pe traseul Piața Mare – Bălcescu – Piața Mică, urmând ca de la orele 20:30 să oferim Startul Festiv acelorași echipaje. 

De asemenea, ne-am bucura să ne fiți alături pentru a lua pulsul evenimentului,pe probele speciale din Muntii Cindrel si mai alespe proba regină-Șanta(noapte) - Scoala de Soferi Elit, tot Vineri, de la 20:30. 

Sâmbătă, 16 iulie 2022, ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem alături la cea mai spectaculoasă probă, Circuitul Paralel Schade Berater, care va lua startul pe Terenul Auto din Spatele Bazei ”Pompierul” Sibiu, de la ora 15:50.

Cei mai buni piloți ai competiției vor fi premiați sâmbătă, 16 iulie 2022, în cadrul Festivității de premiere și vă așteptăm în Piața Mică din Sibiu începând cu ora 20:00.

Similar Suggestions

STREET MUSIC FESTIVAL SIBIU

Ereignisorganisator

Street Music Festival

Ereignisorganisator

European Network Remembrance and Solidarity

Ereignisorganisator

Digital Generation

Ereignisorganisator

Sound of Suru

Ereignisorganisator