Street Music Festival Sibiu

Ereignisorganisator


Schedule

Open
See schedule

Address

Piața Albert Huet, Sibiu, Romania

About

Ediția a IV-a a Street Music Festival Sibiu  2021 aduce in premieră concerte de  muzică clasică ,jazz,muzică balcanică și teatru muzical.
 

      Balkan Silk Road-reprezinta un proiect muzical  inedit care imbina melodicitatea folclorului balcanic cu sonoritati inspirate din muzica de jazz, rock, respectand  ritmicitatea si dinamica specifica dansurilor populare.
Din program nu lipsesc nici creatiile proprii cu influente din traditiile muzicii transilvanene.
Formatia alcatuita din Zeno Apostolache Kiss (acordeon),Ciprian Dancu (clarinet),Laszlo Ambrus (trompeta),Attila Fazakas(bass),si Gombocz Avar (percutie) vor deschide o lume imaginara auditiva,in care fiecare dintre noi se va regasi prin intermediul melodiilor propuse.
 
 
      Un alt invitat de seamă este Sibiu Jazz Quintet, una dintre cele mai efervescente și  ritmate 
trupe autohtone.Formația prezinta un program inedit ,bazat pe creații proprii, dar si lucrari  reprezentative ale noului val muzical international de jazz.
Cvintetul sibian este condus de renumitul pianist de jazz  Mihai Pitan si alaturi de el vor urca pe scena Ciprian Dancu (saxofon),Remus Toader (trompeta),Sergiu Bodescu (bass) si Adrian Ban (tobe).
 
                Ca in fiecare an dedicăm copiilor un spectacol interactiv ,o calătorie fantastică in lumea muzicii ,unde aceștia vor avea posibilitatea de a canta la instrumente de percuție și a fi in contact cu actori păpușari, care vor mânui personajele. Spectacolul este oferit de “Learn with Music” Sibiu.
 
 
Povestea Soldatului”este o lucrare muzicală de referință in istoria muzicii. Muzica compusă de Igor Stravinsky (1919) interpretată de Raluca Stratulat (vioară),Ciprian Dancu (clarinet) , Mihai Murariu (pian) și textul recitat de actorul Florin Coșuleț se vor impleti sub o formă inedită de teatru muzical.
 

Concertul de muzică clasică „Marius Ungureanu & Friends” , structurat pe piese muzicale camerale,il are ca oaspete pe violistul Marius Ungureanu ,sibian la origini,care traieste actualmente in Danemarca.

In program lucrări de:W.A.Mozart,J.S.Bach,M.Bruch,B.BartokPhoto Gallery

Similar Suggestions

Institutul Național de Gastronomie România

Ereignisorganisator

Fundația Educația Mâine

/ Ereignisorganisator

100 pentru România

Ereignisorganisator

Unaintruna

Ereignisorganisator

Asociația Club Sportiv Rokan Sibiu

Ereignisorganisator