Tour C. Express


Schedule

Closed
See schedule

Address

Cetatii, nr. 30., Hermannstadt, Romania

About

TOUR C. EXPRESS este un tur-operator cu sediul in Sibiu care ofera o gama larga de servicii atat in domeniul turismului intern cat si al celui international.

Licenta: 4094 – A, tur-operator, agent autorizat a pachetelor turistice NECKERMANN si THOMAS COOK, unii dintre cei mai importanti tour-operatori europeni, recunoscuti pe plan international pentru calitatea serviciilor incluse in pachetele turistice si pentru preturile deosebit de atractive practicate.

Cazare in cele mai importante orase ale tarii
Datorita contractelor de colaborare pe care agentia le are incheiate cu structuri de primire din intreaga tara, putem pune la dispozitia clientilor nostri servicii de cazare in hoteluri de la 1* la 5*, vile si apartamente.

Pachete de servicii pentru tineret-tabere, excursii scolare
Avand in vedere ca exista deja o traditie pentru noi de a organiza excursii scolare, in urma carora toti elevii si cadrele didactice au fost multumiti de prestatia serviciilor noastre, agentia de turism, TOUR C. EXPRESS, va propune in fiecare an organizarea unor excursii cu caracter educativ, dar si cu scopul de recreere al elevilor si vine in întampinarea acestora cu excursii foarte atractive si la preturi accesibile, atat in tara, cat si in strainatate.

Pachete de servicii pentru tursimul de recreeze si refacere
Soare si plaja, drumetii montane sau concedii la schi, cure balneare de tratament sau doar de relaxare pe toate le puteti alege din statiunile litorale, montane si balneare oferite de Tour C Express.

Pachete de servicii pentru turismul de afaceri
Fie ca este vorba despre oameni de afaceri romani sau straini care doresc sa beneficieze de servicii de calitate pentru calatoriile lor pe teritoriul Romaniei, agentia acorda intregul sprijin atat in rezervarea serviciilor turistice de baza, transport, cazare si masa, cat si a celor suplimentare cum ar fi: transferuri, inchirieri de sali de intrunire, scurte programe turistice.

Turism extern - servicii oriunde in lume
Cazare in cele mai importante orase ale lumii
Datorita relatiilor de colaborare stabilite cu parteneri din intreaga lume, Tour C.Express va sta la dispozitie pentru rezervarea serviciilor de cazare atat in tari europene cat si pentru destinatii aflate pe alte continente. In plus, gratie sistemelor de rezervari online cu care lucram, putem rezolva cu succes cereri de ultim moment, avand posibilitatea confirmarii locurilor disponibile in doar cateva minute.

Bilete de avion si zboruri internationale
La fel ca pentru zborurile interne, va stam la dispozitie atat pentru rezervari ferme de bilete de avion cat si pentru orice informatii legate de orarele de zbor ale curselor internationale, tarife aplicabile biletelor, conditii de rezervare, anulare sau modificare ale itinerariilor, detalii de contact ale reprezentantelor companiilor aeriene si altele.

Similar Suggestions

Boat Travel & Tours

Tourism Agency

Yo-Yo Travel

Tourism Agency

Transair Agency

Tourism Agency

Eximtur Sibiu

Tourism Agency

Dream Travel

Tourism Agency