OPEN MIC NIGHT - EDITIE PILOT

OPEN MIC NIGHT - EDITIE PILOT


Location:


Strada Nicolae Balcescu, nr.24, Sibiu

Organizer:

Dates and Hours:

About

Ești artist la început de drum? Cânți vocal,stăpânești vreun instrument sau poate chiar ambele? Ai o trupă și scrieți propriile piese?Te încadrezi în una mai multe, sau chiar toate aceste categorii, dar nu ai avut ocazii suficiente de a avea expunerea, publicul, scena sau suportul necesar? Ei bine, află că noi pregătim o scenă doar pentru tine la OPEN MIC NIGHT. La Sibiu, pe 22 aprilie, în Imperium Pub scena este a ta.

Aici îți oferim ocazia de a îți prezenta muzica, măiestria abilităților vocale, instrumentale, compoziționale, interpretative în fața unui public alcătuit din oameni din industria muzicală, specialiști vocali , profesori de instrument, instrumentiști artiști din scena muzicală națională, oameni din media, promoteri și organizatori de evenimente și festivaluri din țară. Știm că cel mai greu lucru pentru un artist în ziua de astăzi este să aibă oportunitățile acestea, de aceea noi îți propunem să te înscrii și să ni te alături.

Categoriile
- Creație: compozitii originale VOCE/INSTRUMENTAL/ VOCAL INSTRUMENTAL/ TRUPĂ
- Interpretare: VOCE sau INSTRUMENT (piese din repertoriul national si international)
- Voce: 1.Dacă instrumentul tău principal este vocea însă nu ai compoziții proprii și vrei să participi la acest eveniment pentru a demonstra abilitățile tale vocale, se acceptă și interpretări ale unor piese din repertoriul național și internațional. Te încadrezi în categoria Interpretare/ VOCE.

2.Dacă îți scrii propria muzică (ceea ce noi susținem maxim) atunci vino cu un fundal instrumental (negativ/ backing track) care să te acompanieze. Te încadrezi în categoria CREAȚIE/VOCE.
- Vocal instrumental: Dacă ești interpret vocal, cantautor (singer/songwriter) dar în același timp te acompaniezi și la un instrument, atunci această categorie ți se adresează. Se acceptă doar piese proprii iar categoria în care te încadrezi este aceea de CREAȚIE .

- Instrumental: Cânți la chitară, tobe sau pian/keyboards sau un alt instrument pe care nu l-am menționat, atunci te încadrezi în categoria INTERPRETARE/INSTRUMENTAL. Participi la acest eveniment pentru a-ți demonstra abilitățile tale instrumentale și se acceptă interpretări ale unor piese din repertoriul național și internațional, cu sau fără backing track.

- Trupă: Se acceptă trupe care își scriu propria muzică (propriile versuri, dacă e cazul) și își interpretează singuri muzica. Genurile muzicale sunt de la de la pop la toate genurile si subgenurile de rock, alternative, indie, metal, hip-hop, jazz, blues, blues, country, fusion.

Condițiile de participare sunt:
- Vârsta: între 9-26 ani
- Artist la început de drum
- Trimiterea unui demo (a unei înregistrări cu tine/voi în format video/audio la calitate bună
- Completarea unui formular de înscriere
- Data limită de înscriere este 17 aprilie
- Taxă de înscriere – 100 de lei

Suport artiști: 20 de lei
Email/Contact: officeopenmicnight@gmail.com

Sursa