Ziua Copilului la Festival Lake


Location:


Strada Tractorului 12, Sibiu 550123, Romania

Organizer:

Dates and Hours:

About

Descoperă magia și bucuria evenimentului de 1 Iunie la Festival Lake, un loc unde fiecare membru al familiei va găsi ceva captivant de făcut! Acest eveniment unic este plin de activități care vor încânta atât copiii, cât și adulții.

Vino să te bucuri de atelierele noastre creative, unde imaginația și arta se întâlnesc în cele mai frumoase forme. Pentru iubitorii de sport, avem amenajate spații pentru baschet și volei pe nisip, perfecte pentru a te bucura de mișcare în aer liber. Plus, marcați debutul zonei noastre de airsoft, o adăugire palpitantă care promite adrenalină și distracție.

Lasa-te purtat de ritmurile muzicii live, dansează sub cerul liber și bucură-te de o selecție diversă de mâncăruri delicioase și băuturi răcoritoare. Vino să te relaxezi și să te deconectezi într-o atmosferă vibrantă, perfectă pentru sărbătorirea zilei copilului.

Festivalul pe 1 si 2 Iunie de la Festival Lake este locul perfect pentru a sărbători începutul verii într-un cadru natural spectaculos, completat de o atmosferă prietenoasă și activități pentru toate gusturile. Te așteptăm să te alături comunității The Lake Home pentru o zi plină de amuzament și creativitate.

Pregătește-te pentru o experiență memorabilă la Festival Lake - perfectă pentru a începe vara cu zâmbetul pe buze!

Photos