BC CSU Sibiu vs. CSO Voluntari


Dates and Hours:
Host:
Strada Octavian Goga 1, Sibiu 550370, Romania
Organizer:

About

BC CSU Sibiu joacă pe teren propriu, duminică, 24 octombrie, de la ora 20:00, în compania celor de la CSO Voluntari, partidă ce se înscrie în cadrul etapei a V-a din LNBM. 

Biletele costă 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru elevii până la 14 ani. Copiii până la 6 ani au acces gratuit, fără a li se asigura loc. Accesul se face în baza biletului și a certificatului digital COVID care să ateste că spectatorii sunt vaccinați cu schema completă de cel puțin 10 zile sau au trecut prin boală și se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la infectare. 


Măsura vine ca urmare a creșterii incidenței cazurilor de infectare cu virusul SARS COV-2, conform Hotărârii nr.68/04.10.2021 a Comitetului pentru Situații de Urgență Sibiu, ” La nivelul unităţilor administrativ-teritoriale unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori: în spațiile închise sau deschise, competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare;


Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Photos