Circuitul expozițional ASTRA VR


Dates and Hours:
Host:

Strada Pădurea Dumbrava 16-20, Sibiu, Romania
Organizer:

About

🆕🔔Premieră națională la Muzeul ASTRA!

Pentru prima dată într-un muzeu în aer liber din România tehnologia VR este utilizată într-un circuit expozițional. Este vorba despre ASTRA VR, o expoziție inedită, prin care vizitatorii pot utiliza 20 de perechi de căști VR de ultimă generație, care funcționează independent. Căștile VR 🎧 redau o lume virtuală (la propriu!) a satului românesc, animată 3D, în care sunt reliefate scene de viață, peisaje, natură, arhitectură și obiceiuri. Gospodăria de boștinar din Sebeșul de jos și Gospodăria de oier din Rășinari sunt punctele de reper ale expoziției. Proiectul mai cuprinde secvențe de benzi desenate – povești audio despre păstorit și despre confecționarea lumânărilor din ceară, uleit și prepararea oțetului de mere.
 
Peste 20 de specialiști din Muzeul ASTRA și nu numai(arhitecți, regizori, programatori, graficieni și actori) au lucrat aproape 8 luni la realizarea expoziției ASTRA VR. Întreg circuitul expozițional va fi disponibil atât în limba română, cât și în limba engleză.

Program expoziție:

📍Locație: Gospodăria de boștinar din Sebeșul de jos și Gospodăria de oier din Rășinari                              (partea stângă a lacului)
🗓️Data: luni - vineri
⏰Interval orar: 09.00 - 16.30

Hai și tu!
✌️

Photos