Concert ”RIFF – Acoustic Shock”


Dates and Hours:
Host:

Piata Albert Huet, Sibiu, România

About

Concert ”RIFF – Acoustic Shock”
Pentru prima oară, în lunga carieră artistică, grupul RIFF alege să se prezinte în fața publicului cu un spectacol unplugged.
Concertul ”RIFF - Acoustic Shock” este o provocare pentru spectatori dar și pentru membrii grupului, care au inovat sunetul, au reorchestrat piesele, căutând culoarea și nuanțele potrivite fiecărei melodii, au creat un pachet nou, atractiv, cu accent pe melodicitatea cântecelor, dar rămânând în caracteristicile sound-ului RIFF, păstrând stilul inconfundabil prin care grupul se distinge în peisajul muzical românesc.
Eminamente o formație de hard-rock și blues, RIFF face această schimbare majoră, cântând cu instrumentele acustice piesele cunoscute, într-o sonoritate nouă, demonstrând valabilitatea muzicii grupului indiferent de forma audio în care este îmbrăcată, muzică care își păstrează originalitatea, culoarea și vigoarea. Ca de obicei grupul pune un accent deosebit pe scenografia evenimentului, parte a show-lui, o etichetă a spectacolelor RIFF, inedită, surprinzătoare, o completare a mesajelor din muzica formației, scenografie apreciată în mod deosebit de public. Grupul RIFF a dovedit în cei peste 50 de ani de activitate că poate să fie mereu actual, că poate să surprindă publicul și să atragă noi spectatori, apropiind generațiile. Cu peste 3500 de spectacole în țară, dar și în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, cu 12 albume muzicale editate, formația RIFF se definește ca ”un grup de concert”, un grup care îndrăgește prestațiile live, fiecare spectacol fiind unic, o sărbătoare a muzicii rock românești. 
Data şi durata estimată a evenimentului: 15 iulie 2022 orele 20.30 - 22.30
Locul de desfășurare a evenimentului: Piața Huet Sibiu