Cursa Sponsorilor 2021


Dates and Hours:
Host:
Sibiu, Romania

About

Cursa Sponsorilor, aflata la a 11-a ediție, este un eveniment conex al Turului Ciclist al Sibiului, care se va organiza în data de 20 iunie, sub forma de contratimp individual. Anual acest eveniment strânge laolaltă mai mult de 200 de participanți de la toate firmele și partenerii ce sponsorizează Turul Ciclist al Sibiului.  
Traseul va fi comun, atât pentru contratimpul individual cât și pentru cel pe echipe, atât pentru fete cat si pentru băieți,: 13,8 km din Sibiu (intersectia strazilor Calea Poplacii cu Valea Aurie) – DJ 106 R - Poplaca și retur.
Startul se va da la intersectia strazilor Calea Poplacii si Valea Aurie, pe jumatatea de banda din dreapta in sensul de mers spre Poplaca, urmand ca intoarcerea sa se faca pe banda din stanga, cu sosire in fata Parcarii de la Jandarmeria Sibiu:  Sibiu, Str. Calea Poplăcii, la Jandarmerie - Poplaca - si retur in Sibiu, cu sosire pe Str. Calea Poplăcii, la Jandarmerie 
Numărul de echipe sau de concurenți la individual este nelimitat pentru fiecare sponsor, cu condiția sa fie angajați ai acestuia. 
La această ediție, pentru prima data, vor participa și persoane cu deficiențe de vedere, care vor concura pe biciclete pentru două persoană (tandem), mulțumită organizației UrbanBikeRevolution, care a avut această idee.
Regulamentul competitiei poate fi vizualizat pe site-ul ciclism.sibiu.ro si aici: https://ciclism.sibiu.ro/ro/cursa_sponsorilor.html 

Photos