Gastro Urban în curtea Liceului Brukenthal - ediția #1 / 2019

European Region of Gastronomy Sibiu 2019  |  Gourmet event

Dates and Hours:
Host:
Colegiul National "Samuel von Brukenthal", Piața Albert Huet 5, Sibiu 550182, Romania
Organizer:

About

Gastro Urban în curtea Liceului Brukenthal - ediția #1 / 2019Gastro Urban revine în curțile sibiene de 𝓪𝓽𝓾𝓷𝓬𝓲 și 𝓪𝓬𝓾𝓶! Noile ediții de vară devin o experiență completă în care arhitectura, pictura și muzica să îmbină armonios cu mâncarea tradițională, reinventată.

🗓 Vineri, 28 iunie 2019, ora 17:00
📌 Locație: curtea Colegiului Național Brukenthal, Sibiu

_____

𝔻𝕀ℕ 𝕄𝔼ℕ𝕀𝕌

🎙 INVITAȚI: Cosmin Dragomir de la gastroart.ro / Ambasadori IGCAT - Chef Joa Daniel, Chef Barabancea Alin și Andriuc Andra / Chef Ioan Bebeselea de la SyndicatGourmet / Chef Andrei Lumia de la Restaurant Pasaj Sibiu.

🎶 LIVE-SESSION by Muzicieni ai Filarmonicii de Stat Sibiu

🎨 LIVE PERFORMANCE by Trif Alin

🍖🧀 PRODUCĂTORI LOCALI

🍲🍺 MÂNCARE autentică reinterpretată și BĂUTURI bine alese.

_____

🎫 Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație. Anunțăm în curând cum le puteți obține. La eveniment, strângem donații pentru cazuri sociale prin A.P.C.F HEART.

_____

Gastro Urban este un eveniment periodic prin care reînviem rețetele culinare ale micro-comunităților din curțile sibiene într-un cadru de poveste, cu invitați din domeniul gastronomic, live session-uri și live performance-uri.

_____

Evenimentul este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și face parte din programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană.

Cu sprijinul Carrefour Sibiu, Apostroph Restaurant, 9Ω, Habermann Markt, Asociatia ART Factory Transilvania, Nemo Investigo

Parteneri media: goFm, gastroart.ro, Zile si Nopti Sibiu, Sibiu City App

Organizat de A.P.C.F HEART