Raiffeisen Bank Sibiu Streetball


Dates and Hours:
Host:

Selimbar, DN 1, Km 306, Sibiu, Romania

About

Circuitul național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour programează în premieră o etapă la Sibiu. Evenimentul Raiffeisen Bank Sibiu Streetball va avea loc în zilele de 15 și 16 iunie la Shopping City Sibiu, pe terenurile care vor fi amenajate în parcarea centrului comercial.

Atmosferă, prieteni, muzică, distracție, premii și bineînțeles mult baschet. Baschet 3x3, o disciplină care începând cu ediția Tokyo 2020 face parte din programul Jocurilor Olimpice. Despre asta va fi vorba la Raiffeisen Bank Sibiu Streetball, o competiție care face parte din calendarul FIBA 3x3 și la care orice jucător participant va acumula puncte în clasamentul mondial.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care va anima zona de eveniment de la Shopping City Sibiu.

Înscrierile gratuite pentru eveniment vor începe luni, 10 iunie, de la ora 15.00, pe site-ul 3la3.ro, și se vor încheia după atingerea numărului limită de 50 de echipe sau miercuri, 12 iunie, ora 23.00.

Procesul de înscriere la turnee oferă o oportunitate de înscriere preferențială, în valoare de 1200 RON / echipă, care are ca deadline de plată ziua de luni 10 iunie, ora 12.00, și se face prin e-mail, cu confirmarea de plată și menționarea a cel puțin trei jucători. Această taxă include și maiourile de competiție personalizate cu numele echipei și cu numere preferențiale (două pentru fiecare jucător).

http://3la3.ro/ro/raiffeisen-bank-sibiu-streetball

Raiffeisen Bank Sibiu Streetball este organizat cu sprijinul Shopping City Sibiu și este susținut de către Raiffeisen Bank – naming partner, Tissot – official timekeeper, Nike – elite partner, sport-loft.com, Horizon, Douglas, Ideal Board Games și CSU Sibiu. Powered by Kiss FM.

Similar Suggestions

13 Dec
Cupa Gobe
Sport
Starts at 13:00  |  Odorheiu Secuiesc 535600, România
20 Dec
Fch-Dinamo
Sport
Starts at 20:30  |  Stadionul Municipal, Aleea Mihai Eminescu, Sibiu, Romania
Explore more Events