Strada Faurului: SPAȚIU COMUN #4 || Street Delivery Sibiu 2022


Dates and Hours:
Host:

Faurului 19, Sibiu, Romania

About

La ediția a 5-a de Street Delivery Sibiu vom căuta acele spații comune care formează agora și textura fundamentală a societății noastre. Timp de 5 săptămâni eliberăm 5 locuri de parcare din 5 spații diferite din oraș și le redăm cetățenilor.
****************************************
Am început cu Strada Arhivelor, locul unde am ”plantat” pentru prima dată acest manifest urban, în urmă cu 5 ani.
***
Continuăm cu strada Faurului din Orașul de Jos, unde avem sprijinul prietenilor de la Jujube Atelier. 
V-am pregătit din nou un program lejer, de sfârșit de săptămână, alături de familie, căței, prieteni și cei dragi, perfect pentru a sărbători împreună într-un spațiu comun eliberat de mașini.

Program:
10:00 Orașul fericit cu NO' HAI Ambasada Creativă (atelier de imaginație)
11:00 Magia poveștilor by Eppic Education
11:00 Intro in Montessori cu Prunka
12:00 Amulete cu mandale (atelier cu Centrul Ucrainean din Sibiu)
12:00 Treasure Hunt by Eppic Education

All day long:
-Coffee tunes cu PIA
-Pictură participativă cu Galeria Cer Deschis

La această ediție ne-am propus să facem o poză împreună, cu cele mai multe cărucioare pentru copii/sisteme de purtare copii de la #StreetDeliverySibiu. Vrem să atragem atenția că și mamele cu cărucioare există în trafic și au nevoie de spațiul lor, în siguranță, în deplasarea alături de cei mici. Ne bazăm din nou pe ajutorul vostru!

****************************************
Pentru că ne dorim orașe sustenabile și incluzive, la cea de-a 5-a ediție Street Delivery Sibiu, redăm spațiul omului-pieton, omului-copil, omului-biciclist și tuturor oamenilor care își doresc să trăiască, nu doar să tranziteze prin spațiul orașului.
Începând cu data de 18 septembrie ne dorim să transformăm timp de 5 weekend-uri, 5 spații ale Sibiului, în spații comune, ale noastre, ale tuturor oamenilor, unde să ne întâlnim cu voi, să ne bucurăm de toamnă, de sunete și muzici, să conștientizăm cât de firesc și de frumos este să fim diverși, și să sărbătorim frumusețea orașului pur și simplu.
#StreetDeliverySibiu5
****************************************
Street Delivery Sibiu este un eveniment organizat de Asociația Develop cu sprijinul artistului George Roșu și al prietenilor de la Asociaţia Remediu și Fundația Cărturești, și este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală.