Transfer european de cultură și cunoștințe prin intermediul calfelor călătoare


Dates and Hours:
Host:
Sibiu, Romania

About

Calfele călătoare se întorc la Sibiu începând cu data de 8 august 2022. Tinerii veniți din Germania, Franța, Elveția și Danemarca vor lucra împreună în Piața Huet la umbra Catedralei Evanghelice. 
 
Cât de des ai avut ocazia să stai aproape de focul încins în forjă și să admiri cum fierul devine atât de maleabil încât poate fi transformat în orice formă ți-ai putea imagina? Ei bine, aceste ateliere deschise oferă tuturor vizitatorilor  ocazia de a cunoaște  diverse meșteșuguri, dar și de a descoperi tradiția demult uitată în Transilvania a plecării în călătorie a tinerilor meșteșugari.

Deschiderea festivă a atelierelor de lucru deschise are loc în data de 10 august 2022 la ora 19.00. Cu această ocazia vom putea sta împreună în Piața Huet și ne vom putea bucura de discuții și povești în liniștea unei frumoase seri de august. În data de 21 august 2022 v-am pregătit încă o mică surpriză: este vorba de un mic concert în aer liber.

Vă așteptăm cu mic și cu mare să sărbătorim împreună acest eveniment și să ne vizitați pentru a descoperi ce surprize ne-au pregătit meșteșugarii călători în vara acestui an. 

Atelierele de lucru sunt deschise de luni până vineri în intervalul orar 10.00 - 17.00 iar sâmbăta între orele 10.00 - 15.00.
 
Proiectul Transfer european de cultură și cunoștințe prin intermediul calfelor călătoare este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.


Photos

Similar Suggestions

25 Sep
Grădina lemnului
Workshop
Starts at 11:00  |  Târgul de Țară, Muzeul Astra Sibiu (str. Pădurea Dumbrava, nr.16)
25 Sep
Să dăm frumusețe lemnului!
Workshop
Starts at 11:00  |  Târgul de Țară, Muzeul Astra Sibiu (str. Pădurea Dumbrava, nr.16)
Explore more Events