Program Cinema ”Ion Besoiu” 23 – 29 IULIE 2021

Movie Schedule

Dates and Hours:
Host:

Str. Emil Cioran Nr.1A, Sibiu, Romania

About

Program Cinema ”Ion Besoiu” 23 – 29 IULIE 2021
Wrath of Man
🔥WRATH OF MAN: FURIA UNUI OM PERICULOS (2021)  - 2D (s)
118 min / Acţiune, Thriller
Vineri: 18:00; Sambata, Duminica, Marti, Miercuri: 20:15


După o ambuscadă mortală pe una dintre mașinile blindate, Fortico Securities, cu sediul în Los Angeles, aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur și simplu ca „H”. Pe măsură ce învață lucrurile de la partenerul Bullet, H pare a fi inițial un tip liniștit, cu capul plecat, pur și simplu acolo pentru a face o treabă și pentru a-și câștiga existența. Dar când el și Bullet devin țintele unei tentative de jaf, formidabilele abilități ale lui H sunt dezvăluite. Nu numai că este un expert în tir, care este la fel de priceput în lupta corp la corp, dar H este, de asemenea, neînfricat, nemilos și letal.
Într-adevăr, H este un șef al criminalității sub acoperire care caută cu disperare o modalitate de a răzbuna uciderea fiului său iubit. Căutarea sa ia o întorsătură așteptată atunci când un cadru de ex-militari, condus de inteligentul și calculatul Jackson , planifică un jaf unic în viață, care le va aduce milioane. Ceea ce nu reușesc să înțeleagă este că jaful cu miză mare îi va pune, de asemenea, pe un curs violent de coliziune cu furioasul H.
Jungle Cruise
🚢JUNGLE CRUISE  Croazieră în jungla – Avanpremiera – 2021 3D (s), AP-12 
127min/ Fantastic, Actiune, Aventuri, Comedie,
Joi: 20:15
Acțiunea este plasată la începutul secolului XX, unde căpitanul Frank, care conduce o mică ambarcațiuni fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de știință, și cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice și a unei expediții germane concurente. Filmul are la bază una dintre atracțiile principale ale parcului tematic Disneyland.
Old
😱OLD Old: Prizonierii timpului (2021) 2D (s), N-15 
109 min / Drama, Mister, Thriller 
Vineri:20:30; Sambata, Duminica, Marti, Joi: 20:00
O familie aflată în vacanță într-o zonă tropicală realizează că plaja izolată pe care se opresc pentru relaxare preț de câteva ore le accelerează îmbătrânirea, reducându-le viața la o singură zi.
Iesurea trenurilor din gara

🏆IEȘIREA TRENURILOR DIN GARĂ  - ESTE FILMUL DE MIERCURI, 2020, AG
Proiecție specială, în prezența regizorului Adrian, România, 
175 min, Documentar
„Ieşirea trenurilor din gară” este un film de montaj compus în întregime din fotografii de arhivă şi documente referitoare la Pogromul de la Iaşi din iunie 1941. Prima parte a filmului e alcătuită din fotografii ale victimelor, însoţite pe coloana sonoră de declaraţii şi mărturii despre soarta lor. Partea a doua, mai scurtă, reprezintă un montaj din fotografii realizate în timpul Pogromului, unele dintre ele inedite.
Snake eyes
⚔SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS (2021) G.I. Joe: Snake Eyes – 
121 min/Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Vineri: 15:00; Sambata, Duminica, Marti : 17:30, Joi 18:00
Snake Eyes este un singuratic ambițios care e primit în rândurile clanului japonez Arashikage după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului. Imediat după sosirea lui Snake Eyes în Japonia, membrii clanului îl inițiază în arta războinicilor ninja, dar îi oferă și căminul după care tânjea de atâta timp. Când secretele din trecutul său ies la iveală, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, cu riscul ca încrederea celor la care acesta ține cel mai mult să piară pentru totdeauna...
The Croods
🎈THE CROODS: A NEW AGE (2020) Familia Crood: Vremuri noi – 3D(d) AG, 
95 min/ Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Vineri: 11.00; Sambata 11:15, 13:00; Duminica:11:15; Marti, Miercuri :15:00

Familia Crood a reușit să supraviețuiască unei serii întregi de pericole și dezastre, de la creaturi preistorice cu colți ucigași, la nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa! Acum ei au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ. Mai există una!
Famila Crood are nevoie de un nou loc pe care să-l numească “acasă”. Prin urmare, se pornesc cu toții în lumea largă, în căutarea unui loc mai ferit de pericole, unde să-și construiască un cămin. După ce descoperă un paradis idilic înconjurat de ziduri și se bucură că au găsit în sfârșit căminul ideal, eroii noștri dau nas în nas cu... o altă familie care deja locuia acolo: familia Maibunovici.
Familia Maibunovici (cu accent pe “mai bun”), cu casa lor sofisticată, cocoțată în copaci, cu invențiile lor nemaivăzute și cu acri întregi de pământ irigat pentru a da roade proaspete, sunt cu câteva trepte mai sus pe scara evoluției decât familia Crood. Când membrii familiei Crood devin primii musafiri din istoria lumii, nu trece mult timp până apar tensiuni între familia cavernelor și familia modernă.
Dar, când părea că nu există vreo șansă ca cele două familii să se înțeleagă, o amenințare comună le face să-și accepte diferențele și să purceadă împreună într-o aventură de neuitat, care îi va ajuta să-și construiască un viitor împreună.
Black widow
⭐BLACK WIDOW (2021) 
Văduva neagră- 2D (s); AP-12 133 min / 
Marvel, Actiune, Aventura, SF
Sambata, Duminica: 13.00; Miercuri:18:00, Joi:17.30
Natasha Romanoff, maestră în spionaj și infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine super-eroina Văduva neagră. Acțiunea filmului are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha se simte forțată să își confrunte trecutul.
Escape room

⭐ESCAPE ROOM: TOURNAMENT OF CHAMPIONS (2021) Scapă, dacă poți 2! Turneul campionilor – N15 – 2D (s)
88 min/ Acţiune, Aventuri, Horror, Mister, SF, Thriller
Sambata: 15:00, Duminica: 13:00; Marti: 18:00;
Scapă, dacă poţi 2!: Turneul Campionilor este continuarea thrillerului psihologic de mare succes care a terifiat audienţa la nivel mondial.  În acest cadru, şase oameni se află blocaţi fără voia lor într-o altă serie de camere de evadare, descoperind cu încetul ce au în comun pentru a supravieţui …şi descoperind că deja au jucat cu toţii acest joc.
Luca
🎈LUCA (2021) – 3D DUB; AG
101 min/ Disney, Animatie, Comedie, Aventura, Familie
Vineri: 13.00; Sambata, Duminica: 11.00;
Luca, un băiețel simpatic, trăiește o vară de neuitat pe Riviera italiană, plină de gelato, paste și nenumărate plimbări pe scuter. Luca împărtășește aceste aventuri cu noul său cel mai bun prieten, dar toată distracția este amenințată de un secret profund ținut: el este un monstru marin dintr-o altă lume, chiar de sub suprafața oceanului.
Space Jam

🏀SPACE JAM: A NEW LEGACY/ SPACE JAM : O NOUA ERA – 2D(d) , AG
120 min/ Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Sambata, Duminica: 15:30; Joi: 15:00;
Bine ați venit la Meciul Secolului! Campion de baschet și icon global, LeBron James, merge într-o aventură epică, atemporală alături de Gaşca Tune şi Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, de la regizorul Malcolm D. Lee și o echipă inovatoare de filmare, inclusiv Ryan Coogler și Maverick Carter. Această călătorie de transformare are loc la intersecţia a două lumi care dezvăluie cât de departe vor merge unii părinți pentru a se conecta cu copiii lor. Când LeBron și tânărul său fiu, Dom, sunt prinși într-un spațiu digital de un AI (Artificial Intelligence) necinstit, LeBron trebuie să-i aducă în siguranță acasă, conducând-i pe Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes, foarte cunoscuţi ca nedisciplinați, să câștige împotriva campionilor digitalizaţi ai AI pe teren: un număr semnificativ de profesionişti de baschet, așa cum nu ai mai văzut. Meciul Tunes versus Goons (Nătângi) este cea mai mare miză din viața sa, care va redefini legătura lui LeBron cu fiul său și va lumina puterea de a fi el însuți. Gaşca Tunes gata de acțiune sparg convențiile, își supraîncarcă talentele unice și îl surprind chiar pe „King” James jucând jocul în felul lor.
Gunpowder milkshake
🧨GUNPOWDER MILKSHAKE (2021) Gunpowder Milkshake 2D(s); AP-12
104 min/ Acţiune , Aventuri, Thriller
Duminica: 18.00; Miercuri: 17:30
Sam  avea doar 12 ani când mama ei, Scarlet , asasină de elită, a fost forțată să o abandoneze. Sam a fost crescută de Firmă, un sindicat al crimei pentru care lucra mama ei. Acum, cincisprezece ani mai târziu, Sam, care a călcat pe urmele mamei ei, este o asasină de temut. Își folosește “talentul” pentru a șterge urmele celor mai periculoase eșecuri ale sindicatului. Pe cât de eficientă, Sam e pe atât de loială.
Dar, când o lovitură de mare risc dă greș, Sam trebuie să aleagă între loialitatea față de Firmă și protejarea unei fetițe inocente, de numai 8 ani, Emily. Ajunsă acum ea însăși o țintă vie, Sam are o singură șansă dacă vrea să scape cu viață: să facă echipă cu mama ei și cu asociatele acesteia, cunoscute sub numele de “Bibliotecarele”.
Aceste trei generații de femei trebuie acum să învețe să aibă încredere una în cealaltă, să înfrunte Firma și armata lor de acoliți și să declanșeze iadul împotriva celor care ar putea să le răpească ce au mai scump pe lumea asta.
Friendsgiving
⭐FRIENDSGIVING (2020) Ghici cine mai vine la cină; 2D(s) N-15
95 min/ Comedie, Dramă
Sambata:18:00, Duminica: 15:00
Abby de-abia așteaptă să petreacă o cină liniștită de Thanksgiving împreună cu prietena ei cea mai bună, Molly. Dar planurile celor două prietene sunt aruncate-n aer când la cină li se alătură noul iubit al lui Molly și mama lui excentrică. Mai pune la masă câțiva musafiri neinvitați, inclusiv un iubit de pe vremuri de-al lui Molly, un shaman autodidact și o tripletă de mămici gay, și ai meniul perfect pentru o vacanță atât de comică și de haotică, încât nimeni nu o va uita niciodată, oricât de mult și-ar dori!
Biletele sunt disponibile si la Casa de bilete a Centrului
Accesul se face conform regulamentului disponibil aici https://bit.ly/2XIrPkZ
Programul poate suferi modificari
Contact: Marti – Duminica intre orele 15 - 22
0369 446 150
si
0755 665 413 (inclusiv WhatsApp)