Program Cinema ”Ion Besoiu” 30 iulie – 5 august 2021

Movie Schedule

Dates and Hours:
Host:

Str. Emil Cioran Nr.1A, Sibiu, Romania

About

Program Cinema ”Ion Besoiu” 30 iulie – 5 august 2021
Jungle Cruise
🚢JUNGLE CRUISE  Croazieră în jungla – 2021 3D (s), AP-12 
127min/ Fantastic, Actiune, Aventuri, Comedie,
Vineri: 20.30, Sambata: 17.30, 20.15
Duminica: 20.00;
Marti: 20.45; Joi: 20.15;
Acțiunea este plasată la începutul secolului XX, unde căpitanul Frank, care conduce o mică ambarcațiuni fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de știință, și cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice și a unei expediții germane concurente. Filmul are la bază una dintre atracțiile principale ale parcului tematic Disneyland.
Suicide squad

🧨THE SUICIDE SQUAD- BRIGADA SINUCIGASILOR: MISIUNE UCIGASA 2D (s), N-15 - Avanpremiera
132 minute / Actiune, Aventuri,  Mister, SF
Miercuri, Joi: 19.30;

In inchisoarea Belle Reve sunt ținuți cei mai periculoşi super-ticăloși, iar câțiva dintre ei ar face orice pentru a ieși - inclusiv să se alăture super-secretului, super-enigmaticului Task Force X.
Misiunea faci-sau-mori prezentă? Adunați o colecție de ticăloşi, incluzându-i pe Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher II, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin și psihopata preferată a tuturor, HarleyQuinn. Apoi, înarmați-i până în dinţi și aruncați-i, literalmente, pe insula îndepărtată, infestată de inamici, Corto Maltese. Străbătând o junglă plină de militanți și forțe de gherilă, echipa se află într-o misiune de căutare și distrugere, avându-l doar pe doar colonelul Rick Flag pe teren pentru a-i ţine în frâu... și pe tehnicienii guvernului Amandei Waller în urechi, urmărindu-le fiecare mișcare. Ca întotdeauna, o mișcare greșită și sunt morți (de mâna inamicului, a unui camarad sau a lui Waller însuși)
 
Supernova
🏆SUPERNOVA – Supernova - 2D (s), N-15 
83 min / Drama, Dragoste, Romantic
Vineri, Duminica: 18.00;
Sambata: 20.00;
Marti: 19.10;

Sam și Tusker se urcă în vechea lor autorulotă și pornesc într-o călătorie prin Anglia, vizitând prieteni și locuri pline de amintiri. Cum Tusker este diagnosticat cu demență de doi ani, timpul petrecut impreună este cel mai important lucru pe care îl au.

⭐PATRICK - ESTE FILMUL DE MIERCURI - Patrick - 2D (s); AP-12
Comedie, Drama
Miercuri: 20.00;
Patrick este un meșter în tabăra naturistă a tatălui său. În timpul liber, se dedică hobby-ului său, îi place să facă mobilă. Când Patrick își pierde ciocanul, pleacă în căutarea lui și ajunge în cele mai îndepărtate colțuri ale taberei. 
Când tatăl lui Patrick moare, căutarea lui Patrick devine una existențială. Bula sigură a băiatului se sparge și tot ceea ce lua de-a gata se schimbă. Este în doliu după tatăl lui? Sau se gândește mai ales la ciocanul pierdut? Între timp, ceilalți oameni din tabără încep să se îndoiască de abilitățile de lider ale lui Patrick, temându-se pentru supraviețuirea iubitului lor sanctuar.
Premii: Premiul pentru Cea mai bună regie la Festivalul Internațional de Film Transilvania, 2020
 
Wrath of man

🔥WRATH OF MAN: FURIA UNUI OM PERICULOS (2021)  - 2D (s)
118 min / Acţiune, Thriller
Sambata:15.15; Duminica: 19.00;
Marti: 17.00; Miercuri: 15.00; 
Joi: 18.30;
După o ambuscadă mortală pe una dintre mașinile blindate, Fortico Securities, cu sediul în Los Angeles, aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur și simplu ca „H”. Pe măsură ce învață lucrurile de la partenerul Bullet, H pare a fi inițial un tip liniștit, cu capul plecat, pur și simplu acolo pentru a face o treabă și pentru a-și câștiga existența. Dar când el și Bullet devin țintele unei tentative de jaf, formidabilele abilități ale lui H sunt dezvăluite. Nu numai că este un expert în tir, care este la fel de priceput în lupta corp la corp, dar H este, de asemenea, neînfricat, nemilos și letal.
Într-adevăr, H este un șef al criminalității sub acoperire care caută cu disperare o modalitate de a răzbuna uciderea fiului său iubit. Căutarea sa ia o întorsătură așteptată atunci când un cadru de ex-militari, condus de inteligentul și calculatul Jackson , planifică un jaf unic în viață, care le va aduce milioane. Ceea ce nu reușesc să înțeleagă este că jaful cu miză mare îi va pune, de asemenea, pe un curs violent de coliziune cu furioasul H.
 
Old

😱OLD Old: Prizonierii timpului (2021) 2D (s), N-15 
109 min / Drama, Mister, Thriller
Vineri, Marti: 15.00; 
Sambata: 15.30; Duminica: 20.00;
Miercuri: 17.30;
O familie aflată în vacanță într-o zonă tropicală realizează că plaja izolată pe care se opresc pentru relaxare preț de câteva ore le accelerează îmbătrânirea, reducându-le viața la o singură zi.
Snake eyes

🐍SNAKE EYES: G.I. JOE ORIGINS (2021) G.I. Joe: Snake Eyes – 
121 min/Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Vineri, Sambata, Duminica: 13.00; 
 Joi: 15.00; 
Snake Eyes este un singuratic ambițios care e primit în rândurile clanului japonez Arashikage după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului. Imediat după sosirea lui Snake Eyes în Japonia, membrii clanului îl inițiază în arta războinicilor ninja, dar îi oferă și căminul după care tânjea de atâta timp. Când secretele din trecutul său ies la iveală, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, cu riscul ca încrederea celor la care acesta ține cel mai mult să piară pentru totdeauna...

🎈THE CROODS: A NEW AGE (2020) Familia Crood: Vremuri noi – 3D(d) AG, 
95 min/ Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Vineri: 11.00
Sambata, Duminica: 11.15;

Familia Crood a reușit să supraviețuiască unei serii întregi de pericole și dezastre, de la creaturi preistorice cu colți ucigași, la nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa! Acum ei au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ. Mai există una!
Famila Crood are nevoie de un nou loc pe care să-l numească “acasă”. Prin urmare, se pornesc cu toții în lumea largă, în căutarea unui loc mai ferit de pericole, unde să-și construiască un cămin. După ce descoperă un paradis idilic înconjurat de ziduri și se bucură că au găsit în sfârșit căminul ideal, eroii noștri dau nas în nas cu... o altă familie care deja locuia acolo: familia Maibunovici.
Familia Maibunovici (cu accent pe “mai bun”), cu casa lor sofisticată, cocoțată în copaci, cu invențiile lor nemaivăzute și cu acri întregi de pământ irigat pentru a da roade proaspete, sunt cu câteva trepte mai sus pe scara evoluției decât familia Crood. Când membrii familiei Crood devin primii musafiri din istoria lumii, nu trece mult timp până apar tensiuni între familia cavernelor și familia modernă.
Dar, când părea că nu există vreo șansă ca cele două familii să se înțeleagă, o amenințare comună le face să-și accepte diferențele și să purceadă împreună într-o aventură de neuitat, care îi va ajuta să-și construiască un viitor împreună.

⚔BLACK WIDOW (2021) 
Văduva neagră- 2D (s); AP-12 133 min / 
Marvel, Actiune, Aventura, SF
Sambata: 17.45; 
Duminica: 15.30;

Natasha Romanoff, maestră în spionaj și infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine super-eroina Văduva neagră. Acțiunea filmului are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha se simte forțată să își confrunte trecutul.
Luca

🎈LUCA (2021) – 3D DUB; AG
101 min/ Disney, Animatie, Comedie, Aventura, Familie
Sambata, Duminica: 11.00;
Luca, un băiețel simpatic, trăiește o vară de neuitat pe Riviera italiană, plină de gelato, paste și nenumărate plimbări pe scuter. Luca împărtășește aceste aventuri cu noul său cel mai bun prieten, dar toată distracția este amenințată de un secret profund ținut: el este un monstru marin dintr-o altă lume, chiar de sub suprafața oceanului.

Space Jam

🏀SPACE JAM: A NEW LEGACY/ SPACE JAM : O NOUA ERA – 2D(d) , AG
120 min/ Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Sambata, Duminica: 13.00;
Bine ați venit la Meciul Secolului! Campion de baschet și icon global, LeBron James, merge într-o aventură epică, atemporală alături de Gaşca Tune şi Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, de la regizorul Malcolm D. Lee și o echipă inovatoare de filmare, inclusiv Ryan Coogler și Maverick Carter. Această călătorie de transformare are loc la intersecţia a două lumi care dezvăluie cât de departe vor merge unii părinți pentru a se conecta cu copiii lor. Când LeBron și tânărul său fiu, Dom, sunt prinși într-un spațiu digital de un AI (Artificial Intelligence) necinstit, LeBron trebuie să-i aducă în siguranță acasă, conducând-i pe Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes, foarte cunoscuţi ca nedisciplinați, să câștige împotriva campionilor digitalizaţi ai AI pe teren: un număr semnificativ de profesionişti de baschet, așa cum nu ai mai văzut. Meciul Tunes versus Goons (Nătângi) este cea mai mare miză din viața sa, care va redefini legătura lui LeBron cu fiul său și va lumina puterea de a fi el însuți. Gaşca Tunes gata de acțiune sparg convențiile, își supraîncarcă talentele unice și îl surprind chiar pe „King” James jucând jocul în felul lor.
Biletele sunt disponibile si la Casa de bilete a Centrului
Accesul se face conform regulamentului disponibil aici https://bit.ly/2XIrPkZ
Programul poate suferi modificari
Contact: Marti – Duminica intre orele 15 - 22
0369 446 150
si
0755 665 413 (inclusiv WhatsApp)