„Dream & Bass” @ 25 de ore de teatru non-stop INTRAREA LIBERĂ


Dates and Hours:
Tickets:
INTRAREA LIBERĂ
Host:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizer:

About

„Dream & Bass”, PlayHood București (Asociația Ferentari)
cu: Andreea Balica, Andrei Muraru, Mihai Pripici, Anca Văleanu.
coordonatori: Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea
Ce este școala? Ce nu este școala? Ce a fost școala sau ce ar trebui să fie școala? Cum arată școala viitorului? Printre cifre, statistici, dezbateri politice și păreri se află copii și adolescenți care experimentează pe propria piele deciziile adulților. 
„Pentru unii mumă, pentru alții ciumă”, “cum ți-o fi norocul” sau ”ghinion”, ar putea să fie motto-uri ale României educate, tărâm binecuvântat dar aparent lipsit de viziune, născut sub zodia indeciziei. Performerii vorbesc dintr-un spațiu incert, blocați undeva între viitor și trecut, fiind capabili doar să constate și să relateze ceea ce li se întâmplă.
“Dream and Bass” este o fereastră deschisă spre gândurile și preocupările unor tineri posibili.
Durata aproximativă: 1h

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com. 

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA 
Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra
Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.
Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.