Începem consultările cu sibienii pe tema Strategiei Integrate pentru Dezvoltare Urbană 2021 - 2030


Primăria Sibiu începe procesul de consultare cu sibienii pentru elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului pentru următorii 9 ani. Acest document are ca scop definirea unei viziuni coerente pentru dezvoltarea orașului, precum și direcții și obiective concrete, va stabili un plan de acțiune și o listă de proiecte de infrastructură și până la amenajarea de noi obiective de agrement.

Împreună cu firma contractată pentru elaborarea Strategiei - SC CIVITTA Strategy & Consulting București – Primăria Sibiu invită sibienii să participe în acest demers completând un chestionar pentru stabilirea principalelor obiective de dezvoltare ale Sibiului din punctul de vedere al comunității. 

“Ne dorim un răspuns puternic din partea sibienilor pentru ca orașul să se dezvolte cât mai aproape de ceea ce comunitatea își dorește. Transmițându-ne proiectele pe care și le doresc pentru Sibiu ne va permite nouă, administrației locale, să ne îndreptăm eforturile și investițiile în respectivele direcții. Prin urmare, sibienii au cuvântul.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

ONLINE, chestionarul destinat cetățenilor se poate completa accesând link-ul: 
https://www.surveymonkey.com/r/8TK9P8R

ÎN FORMAT TIPĂRIT, chestionarul este disponibil în următoarele locații:

  • La Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei din Piața Mare 
  • În sediul Primăriei Sibiu din Piața Mică 22 – ghișeele Serviciului de Administrare a Domeniului Public  
  • La ghișeele Direcției Fiscale de pe str. Turismului, precum și la cele din sediile Primăriei

Pentru a ajunge cât mai aproape de sibieni, Primăria Sibiu va solicita sprijinul Asociațiilor de Proprietari din zonele de blocuri pentru distribuirea acestor chestionare către locuitori și colectarea celor completate. 

MEDIUL DE AFACERI, partenerul orașului în dezvoltarea sa, este consultat printr-un chestionar dedicat, care poate fi accesat aici:



Chestionarele pot fi completate până în 15 august. Pentru informații suplimentare și suport, echipa proiectului vă stă la dispoziție pe strategie@sibiu.ro.

Similar Suggestions

Sprijin concret pentru refugiații din Ucraina care ajung în Sibiu
Ghișeul digital al Primăriei Sibiu, în testare
Pasajul pietonal Șaguna s-a redeschis de astăzi circulației pietonale
Primăria Sibiu a stabilit locațiile pentru autorecenzare asistată în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor
Noi investiții în clădirile unităților de învățământ preuniversitar din Sibiu