Copacul Vietii Cdp


Schedule

Closed
See schedule

Address

Sat Rod nr. 227 Transalpina, Drumul Regelui, Sibiu, Romania

About

Catering Raw Vegan

Suntem un copacel care creste.

A fost o samanta de idee, bine udata cu vise care si-a gasit pamantul roditor odata cu locatia din Bucuresti, in 2012. Apoi, totul s-a aranjat nesperat de repede si frumos. Oameni frumosi si dornici sa daruiasca au format echipa Copacul Vietii. Restaurant Copacul Vietii Bucuresti a fost o experienta minunanta. Le multumesc inca o data celor alaturi de care am lucrat, dar si celor care ne-au facut placerea de a ne trece pragul.

In Primavara lui 2013 energiile care schimba ne-au obligat la dezvoltare, vara ne-a maturizat si stabilizat, iar acum, toamna, RODim...Copacul Vietii in Rod.

Centrul de Dezvoltare Personala Copacul Vietii s-a mutat in satul Rod pe coastele domoale ale muntilor Cindrel si va ofera cea mai incantatoare priveliste. Frumoasa zona a Marginimii Sibiului ne-a captivat cu padurile falnice, raurile soptitoare si cea mai stralucitoare si calda atmosfera.

In octombrie 2014 am deschis primul restaurant raw vegan din Sibiu. A fost intampinat cu mult entuziasm si ne-am facut rapid multi prieteni atat printre sibienii interesati de un stil deviata sanatos cat si printre turistii cunoscatori ai delicateselor raw.

Totusi iarna ne-a fost sfetnic intelept iar cum energia schimbarii explodeaza primavara, am mutat restaurantul din Sibiu in satul Rod. Pentru prietenii dragi si iubitorii de cruditati am pastrat livrarile zilnice in Sibiu si imprejurimi atat pentru meniul zilei cat si pentru deliciile din meniu, precum si pentru programul de detoxifiere cu sucuri. Astfel, mancarea si sucurile sunt preparate intr-o atmosfera calda si relaxata in restaurantul din Rod, apoi livrate rapid catre pofticiosi din Sibiu.

Pentru a ajunge la noi veti urma indicatoarele de Transalpina, Drumul Regelui, drumul parcurs de Carol al II-lea, un drum cu peisaje mirifice, cu ecosisteme unice, comunitati cu pretioase datini si traditii, zone atemporale fascinante.

Cuisine

  • Daily menu
  • Healthy Food
  • Vegetarian

Photo Gallery

Similar Suggestions

Zero Grade Păltiniș

Sibiu Surroundings / Restaurant

Restaurant Rhapsody

Restaurant

Ikura Sushi

Restaurant

Roter Ofen

Restaurant

Fain

Restaurant