CineGold


Address

Promenada Mall, Strada Lector 1, Sibiu 557260, Romania

About

Cand apar filme noi in program?
Programul este actualizat saptamanal in cursul zilei de miercuri cu precadere, astfel ca pentru a fi la curent cu cele mai noi premiere si avanpremiere de la CineGold va invitam sa reveniti pe site-ul nostru, pe aplicatia de mobil gratuita CineGold sau pe pagina de Facebook. In fiecare zi de vineri se lanseaza filme noi in Premiera, iar in restul zilelor anterior datei de lansare in Romania, filmele ruleaza in Avanpremiera nationala, pentru ca vrem sa facem mai usoara asteptarea filmului mult dorit. Proiectiile in Avanpremiera au un tarif preferential, indiferent de categoria biletului.

Cum pot face o rezervare?
Rezervarile se pot face doar din contul de client online prin intermediul site-ului sau prin aplicatia de mobil “CineGold”, disponibila gratuit pentru sistemele de operare Android si iOS. Nu se fac rezervari la casele de bilete din cinema.
Rezervarile trebuie achitate cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea filmului, in caz contrar acestea vor fi anulate automat de catre sistemul electronic de gestionare al biletelor si locurile devin disponibile pentru vanzare.

O rezervare poate fi facuta pentru maxim 4 locuri/spectacol. Daca se doresc mai mult de 4 locuri, acestea vor trebui achizitionate.

Va rugam sa achizitionati biletele in timp util si sa luati in considerare o posibila aglomeratie la case din cinema. Recomandam achitarea online a locurilor rezervate, din contul de client pe aplicatia de mobil.

Upcomming events

Similar Suggestions

Cineplexx Sibiu

Cinema

Cinefidel

Cinema

Cinemateca Hera

Cinema

Cortina Events

Cinema

Ghiozdanul cu filme

Cinema