Stâna de pe Coline

Sibiu Surroundings


About

Stâna de pe Coline
Suntem o familie muncitoare din satul Floresti, în germană Felsendorf, adică "Satul cu Stânci", "Stânceni", în dialectul săsesc Fälzenderf, este un sat retras cu potențial imens, un secret bine păstrat ce face parte din comuna Laslea, în județul Sibiu. Ne găsiți la 20 de minute de Sighișoara, iar drumul până în sat vă aduce repede la noi, fiind recent refăcut. Noi suntem Florin și Liliana, părinții, și cei trei copii ai noștri, Cinzia, Mălina și Florin Andrei. Facem ceea ce ne place cel mai mult, lucrăm cu animăluțele noastre, prelucrăm laptele în produse pe care le vindem apoi prietenilor sau colaboratorilor și primenim oaspeți la stână, acolo unde le pregătim brunch-uri sau picnicuri și unde îi plimbăm pe superbele coline din zonă. Avem și un platou de stejari seculari doar la 15 minute de mers pe jos de la stână.
Stâna este sufletul nostru și locul în care ne petrecem cea mai mare partea a timpului, chiar mai mult decât o facem acasă. Ne dedicăm ei și investim tot ce avem aici, inclusiv timp și energie. În acest moment, este una dintre sursele de venit. În paralel, ne ocupăm de casele de oaspeți ale Fundației Mihai Eminescu Trust din sat și, separat, organizăm drumeții sau prânzuri pentru grupuri de turiști.
Suntem implicați în proiectul Bucate din Vecinătate din Saschiz, un proiect de cooperare, care se realizează în parteneriat cu 14 producători și procesatori de legume, fructe, lactate, miere din zona Târnava Mare. Acest proiect promovează conceptul de „lanțuri scurte alimentare” care să faciliteze contactul direct între producători și consumatori. În plus de asta, suntem invitați cu produsele noastre la târguri sau zile festive în satele din zonă și ne declarăm mai mult decât mulțumiți.
De curând am inițiat și programe cu voluntari, așa că ne puteți scrie dacă vreți să veniți voluntari la noi. stanadepecoline@gmail.com
Aici puteți accesa secțiunea noastră de evenimente. https://www.facebook.com/stanadepecoline/events/...
Vă așteptăm cu drag! 
Florin Coșorean - telefon 0741 633 814, stanadepecoline@gmail.com 

Upcomming events

Cum e la noi?

Similar Suggestions

Mocănița Văii Hârtibaciului

Sports and Adventure / Sibiu Surroundings

Casa Noah

Sibiu Surroundings

Atelier de Culoare

Sibiu Surroundings

Pensiunea "Casa cu Povești" Râu Sadului

Guesthouse / Sibiu Surroundings

Alma Vii - Centrul de interpretare a culturii tradiționale

Fortified church / Landmark / Sibiu Surroundings