1 an de TIFF Unlimited: proiecție online 'Chapiteau Show'

Eveniment online

Data și ora:
Bilete:
https://www.facebook.com/tiffunlimited/
Gazdă:

Romania
Organizator:

Despre

Sărbătorim 1 an de TIFF Unlimited cum știm noi mai bine: cu filme! ✨Sâmbăta aceasta, 6 iunie, de la ora 21:00, vezi gratuit comedia 'Chapiteau Show' pe 👉unlimited.tiff.ro. Un film rusesc savuros, clasat ca și favorit al publicului de la TIFF 2012.

❝...un montagne-russe de poante, piste false, tehnici de filmare și referințe arthouse cum n-am mai văzut, parcă, de la Pulp Fiction încoace❞ - Filip Standavid, jurnalist.

🏆 Premiul Special al Juriului, TIFF 2012
🏆 Premiul Publicului, TIFF 2012

ℹ️ Chapiteau Show / Shapitou-shou / Tent Show
regia Sergey Loban
Rusia, 2010

Un cort misterios de circ dintr-o stațiune de pe litoralul Mării Negre devine locul în care încep și se sfârșesc povești bizare de o absurditate cuceritoare. O adolescentă își ademenește prietenul de pe net în viața reală. Prietenia unor băieți surzi e testată. Un actor celebru tânjește după o întâlnire cu fiul său. Iar în ultima parte, un producător ambițios ne atrage să-l urmăm. Cu toții vor dragoste, prietenie, respect și cooperare.

---

ℹ️ TIFF Unlimited este primul serviciu de streaming (SVoD) lansat de un festival de film din România și singurul produs de acest gen din Europa Centrală și de Est. 

Platforma este disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), cu un catalog de peste 100 de titluri, actualizat constant. Noii abonați beneficiază de o perioadă extinsă de free trial de 14 zile. Detalii pe unlimited.tiff.ro.

*Sursa text & foto: https://www.facebook.com/tiffunlimited/