1 iunie Unplugged cu Dan Perjovschi și Ad Hoc


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Vă invităm în data de 1 iunie, de la ora 18:00, la un unplugged acustic și vizual. Se va desena ad-hoc și se va cânta live. Toate astea împreună cu artistul vizual Dan Perjovschi și trupa AD HOC.

Deși a studiat 12 ani pictura, Dan Perjovschi desenează chestii simple cu markerul pe zidurile, feresterele și tavanele muzeelor de artă din toată lumea. Berlin, New York, Londra, Hong Kong, Sydney, Paris, Pristina, Vilnius, Marseille, Stockholm, Rejkjavik, Seul etc. Arta lui place și directorilor și portarilor muzeelor de artă. Instalațiile lui time-specific amestecă subiecte mărunte din viața de zi cu zi cu evenimente de politică globală.
Lucrările lui Perjovschi se șterg, se spală sau se zugrăvesc și astfel scapă parțial istoricizării artistice sau valorizării de piață. Perjovschi este un marginal în mainstream. El vine dinspre muzeu spre stradă cu un “intelligent graffiti” care se menține politic și critic în vremea pieței de artă baroc-cool.

AD HOC este o formație coordonată de Brad Marius și are în componența sa 4 copii - 4 chitare. Rock, Jazz, acustic, orchestrări noi, coveruri dar și piese originale compuse de Marius. Componența: Alex Rebegel, Adi Blaga, Vlad Vladescu si Patrick Biro.