6 premiere mondiale cu RTÉ ConTempo Quartet


Data și ora:
Gazdă:

Strada Frumoasă 52, București, România
Organizator:

Despre

ICon Arts Celebrates! are plăcerea de a vă prezenta 6 premiere mondiale cu RTE ConTempo Quartet

----

În urma unei selecții internaționale au fost aleși 6 compozitori din Australia, China, Finlanda, Germania, Israel și România.

Cei 6 compozitori au compus cvartete de coarde ce vor fi interpretate la finalul programului de rezidență creativă al Academiei ICon Arts, de către unul dintre cele mai apreciate cvartete din lume: ConTempo.

Ansamblu reprezentativ al Radioteleviziunii din Irlanda, ConTempo a obținut 14 premii de interpretare la concursuri prestigioase din lumea întreagă, și a susținut peste 1200 de recitaluri de muzică de cameră în spații precum: Carnegie Hall în New York, Wigmore Hall, St. John’s Smith Square și St.Martin-in-the-Fields în Londra, Berliner Philarmoniker, The Waterfront în Belfast, Max Joseph Saal în Munich, Theatre Chatelet în Paris, Auditorium în Brussels, Gedai University în Tokio, Opera House în Tel-Aviv, NCH în Dublin, San Marino, Toronto, Madrid, Palazzo Quirignale în Roma, Lisabona, Stockholm Concert Hall, Vatican, Amsterdam, Graz, Beijing, Ateneul din București și Academia de Muzică din Londra (unde au interpretat Introducere și Allegro de Elgar la patru instrumente Guarneri acompaniați de o orchestră formată exclusiv cu instrumente Stradivarius din colecțiile RAM și Mr. Josefovitz).

----
Data: 29 iulie, ora 19.00, Sala Thalia, Sibiu
Biletele sunt 10 de lei si pot fi achizitionate de pe site-ul Eventim (http://www.eventim.ro/ro/bilete/icon-arts-celebrates-sibiu-sala-thalia-791602/performance.html)

Concertul va fi transmis live pe http://enjoytv.ro/live.html