A fost odată în '46


Data și ora:
Bilete:
40 Lei/Single, 70 Lei/Double
Gazdă:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizator:

Despre

Helena și Viktor. Doi tineri care străbat amalgamul emoțiilor pe partiturile lui Chopin. Se întâlnesc în Moscova, în luna decembrie a anului 1946, la un concert. Se iubesc!
Se iubesc. Se iubesc cu joacă, cu frică, cu nerăbdare, cu gelozie, cu bucurie, cu dor. Conexiunea dintre cei doi transcende orice fel de limite pentru că „iubirea nu dispare niciodată”.
Cu Alin Turcu și Alis Pelle.
Regia: Adrian Neacșu
Light Design: Cosmin Lupu
Sound design: Ștefan Cristici
Choreography: Oana Vlad
Decor: Raluca Pătruțiu
-Grădina BIS este un hub cultural aflat în Sibiu, pe strada Ștefan cel mare nr. 56, unde au loc, în aer liber, spectacole de teatru pentru toate vârstele, concerte, ateliere.
Grădina BIS este un hub cultural aflat în Sibiu, pe strada Ștefan cel mare nr. 56, unde au loc, în aer liber, spectacole de teatru pentru toate vârstele, concerte, ateliere.
- În această perioadă, la evenimentele BIS numărul maxim de participanți este 45.
- Sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!
- Accesul în grădină este permis cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolele la ora anunțată.
- Vă încurajăm să achiziționați biletele ON-LINE, din timp, de pe platforma iabilet.ro, la prețul de 40 lei (Single) și 70 lei (Double).
- Biletele Double sunt ptr 2 persoane (cuplu/ familie/ prieteni), iar această categorisire ne ajută să organizăm distanțarea fizică necesară între spectatori.
- În seara spectacolului, la intrare, va fi disponibil un NUMĂR LIMITAT de bilete la prețul de 50 lei/ persoană.
- Biletele își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului.
- Spectacolele lunii august sunt producții independente BIS Teatru, care se susțin doar & numai din biletele achiziționate de dumneavoastră.

Sursa text & foto