Act like school (ALS)


Data și ora:
Gazdă:

Strada Ștefan cel Mare 56, Sibiu 557260, Romania

Despre

Social Act Theatre, Galați.
Un text de Radu Horghidan. Distribuție: Elena Anghel, Vlad Ajder, Florin Toma. Regie: Radu Horghidan.
Durată: 1 h 15’
Bilete: 25 lei

Piesa de teatru „Act Like School (ALS)” a fost scrisă pornind de la răspunsurile date de elevii de liceu din estul României la întrebări legate de implicarea civică. „Spectacolul urmăreşte atitudinile elevilor, părinţilor şi profesorilor faţă de educaţie şi faţă de modul în care procesul educaţional este aplicat în România. Avem personaje care vor să acţioneze, vor să producă schimbarea necesară, dar rămân blocate într-un cerc vicios în care nu se simt unitatea sau interesele şi scopurile comune. Singura soluţie viabilă pare plecarea din spaţiul carpato-danubiano-pontic şi eliberearea sau vindecarea de virusul autohton care ne defineşte. Spaţiul scenic e construit dinamic, definit ca un spaţiu în carantină, în care actorii sunt atât în poziţia de agent patogen, cât şi de factor imunizator.

Biletele pentru ediția din acest an a festivalului pot fi cumpărate direct de pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/respira.teatru, de pe siteul oficial al festivalului: www.respirateatru.ro sau de pe siteul www.kompostor.ro. Asociația Culturală BIS, organizatorul evenimentului, nu percepe niciun comision pentru vânzarea online a biletelor la festival.

În Sibiu, biletele pot fi cumpărate din următoarele locații:
-> Agenția Teatrală
Strada Nicolae Bălcescu, nr. 17
Marți - Sâmbătă: 11:00 - 18:00
Duminică: 10:00 - 14:00

-> Librăria Humanitas
Strada Nicolae Bălcescu, nr. 16
Luni - Sâmbătă: 10:00 - 20:00
Duminică: 11:00 - 17:00

-> Librăria Habitus
Piața Mică, nr. 4
Luni - Sâmbătă: 10:00 - 20:00

Festivalul „25 de ore de teatru non – stop” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală BIS, sub egida EFFE - Europe For Festivals, Festivals For Europe.

Parteneri:
MARQUARDT, UNIMAT, Simpa, Teatrul Național Radu Stanca, Universitatea Lucian Blaga, Teatrul Gong, Librăria Habitus, Librăria Humanitas, Hotel Continental Forum.