Aducem Educația Japoneză în Sibiu prin aritmetica mentală


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Aducem Educația Japoneză în Sibiu prin aritmetica mentală

Ce?
Logiclub - Smart Education Center aduce în Sibiu educația prin #Soroban alături de Școala japoneză ISHIDO-SHIKI - fondată în 1973 de #Sensei Kenichi Ishido, invitatul serii!

Invitatul serii este #Sensei Kenichi Ishido Președinte al școlii Ishido-Shiki, alături de echipa sa de profesori și parteneri japonezi.

Descoperim filosofia din spatele aritmeticii mentale și modul în care japonezii fac educație în Școala japoneză ISHIDO-SHIKI și aflăm cum pot copiii sibienilor să se bucure de beneficiile metodelor japoneze!

Filosofia Ishido-shiki este aceea:
√ de a transforma visele in realitate
√ de a contribui la societate prin dezvoltarea inteligentei si a competentelor pentru viata.

De-a lungul a aproape 50 de ani de existenta, Ishido-shiki a perfectionat continuu metodele de predare, a dezvoltat mintea si a imbogatit sufletul a milioane de copii. In prezent, peste 20.000 copii studiaza aritmetica mentala japoneza prin metoda Ishido-shiki.

Logiclub - Smart Education Center - sustine copiii sibieni spre dezvoltarea inteligentei si a competentelor pentru viata care deriva din predarea aritmeticii mentale japoneze prin:
√ Soroban – calcul pe abacul japonez
√ Anzan-calcul mental

Trainerii Logiclub - Smart Education Center sunt acreditați de scoala de Soroban numarul 1 in Japonia - ISHIDO-SHIKI și deschid porțile pentru copiii cu vârste între 5 și 14 ani care vor să descopere beneficiile Soroban în viața de zi cu zi.

Cu cine?
Sensei Kenichi Ishido - președintele Școlii ISHIDO-SHIKI și Andreea Matei - fondator Logiclub - Smart Education Center

Andreea Matei: „Cred cu tarie ca investitia in copiii nostri si in educatia lor este cea mai sigura investitie si calea spre un viitor mai bun pentru noi toti.”

Cum?
Evenimentul „Aducem Educația Japoneză în Sibiu prin aritmetica mentală” se adresează exclusiv adulților, fiind o seară de tip cocktail unde părinți, dascăli și curioși descoperă viziunea japoneză despre educația generațiilor actuale!

Pentru participare, vă invităm să vă înregistrați pe formular, locurile sunt limitate!
⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/NFfv1NXdMMoky6D3A

Locația: EduHub
Data: 25 septembrie 2019
Eveniment adresat exclusiv adulților

incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE - ne poți susține prin donații și sponsorizări!