Aleargă Oriunde alături de Decathlon la Maratonul Internațional Sibiu I 2020


Data și ora:
Gazdă:
Romania

Despre

Anul acesta ne-a pus limite la numărul de alergători care au putut să ia startul la Maratonul Internațional Sibiu din Piața Huet, însă încurajăm cât mai mulți doritori să 𝘈𝘭𝘦𝘳𝘨𝘦 𝘖𝘳𝘪𝘶𝘯𝘥𝘦 𝘪̂𝘯 𝘭𝘶𝘮𝘦 𝘴𝘢𝘶 𝘪̂𝘯 𝘫𝘶𝘳𝘶𝘭 𝘣𝘭𝘰𝘤𝘶𝘭𝘶𝘪, pentru una din cele 30 de cauze de la maraton. Nu contează unde alergați, doar să fie între 27 august – 1 octombrie, pe un traseu fain și în condiții în care vă simțiți în siguranță! Vă puteți înscrie tot până la 1 octombrie, pe maratonsibiu.ro.

În acest an, prietenii de la Decathlon Sibiu ne sprijină în acest demers și le mulțumim mult pentru asta!

Dacă ne lăsați o adresă din România, ulterior trimitem numărul de alergare, medalia și ce mai conține kit-ul ales, prin curier. Atenție, din momentul înscrierii până apucăm să livrăm kitul durează un pic, prin urmare vă rugăm să lăsați ceva timp între ziua înscrierii și cea a alergării. Nu de alta, dar meritați să vă înmâneze cineva medalia când terminați cursa ;)

Și că tot am zis de asta, vă încurajăm să anunțați lumea când și unde alergați și poate chiar să creați un micro-eveniment, pe care să-l promovați pe rețelele de socializare sau printre vecini – puteți pune la bătaie toate ideile crețe care vă vin. Puteți posta în evenimentul de facebook, ne puteți da tag și pe instagram sau să folosiți #maratonsibiu.

Știm că adesea e mișto să lași toată lumea deoparte și să alergi singur cu propriile gânduri. Dar de data aceasta, vă rugăm să chemați pe cineva apropiat la finish, care să vă aștepte cu o bere sau fructe și, mai ales, să vă dea medalia de care am pomenit. Ce ziceți de o mică ceremonie? Noi credem că meritați.

După ce alergați, nu uitați să ne trimiteți câteva fotografii sau chiar și track-ul cursei. Ne-am bucura mult să ne lăsați și câteva gânduri despre pățaniile de la alergare și mai ales, să spuneți de ce ați ales să fiți alături de noi și de cauze, chiar și de la distanță.

Mai multe detalii aici (link)