Alergăm pentru povești cu sens


Data și ora:
Gazdă:
Piata Mare, nr.3, Sibiu, Romania

Despre

“Tu ce vrei să fii când vei fi mare?”, adeseori îi întrebăm pe copilașii din centrele de plasament. Răspunsurile vin sub forma visurilor mărețe cu planuri la fel de ambițioase; ne bucurăm nespus să vedem că ei vor să fie medici de animale sau de copii, bucătari, polițiști sau pompieri. Dorința lor este să ajute, dar când ajung la vârsta la care trebuie să își ia zborul din centrul de plasament, care până atunci le-a fost casă, de cele mai multe ori se lovesc de o realitate altfel decât și-au imaginat-o, mult prea crudă și rece.

Copiii sunt viitorul, dorințele lor pot deveni acțiuni pentru societatea noastră, haideți să contribuim împreună la o lume mai bună. Adolescența este perioada în care se formează un tânăr, este important ca la această vârstă să primească sfaturile și îndrumările de care are nevoie.

Prin proiectul „Povești cu sens – Început în carieră pentru tinerii din centrele de plasament" vom facilita întâlniri intre 80 de copii și numeroși profesioniști din diverse domenii, vom organiza ateliere pentru identificarea abilităților și înclinațiilor copiilor în vederea orientării eficiente a acestora în carieră și vom organiza vizite în firme/instituții cu profil de activitate variat.

Cum poți fi și tu parte dintr-o poveste cu sens? Sunt 2 moduri!

Poți să alergi pentru proiectul ”Povești cu sens”, iar pentru asta e nevoie să te înscrii aici: http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/?cauza=51 / https://goo.gl/YBR8cD
Sau
Poți să îi susții prin donații pe alergătorii proiectului nostru, iar pentru asta e nevoie să te înscrii aici: http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?cauza=51 / https://goo.gl/J5hBQr