ALOYS la CINE M-A văzut la Habitus


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România

Despre

CINE M-A văzut la Habitus prezintă ALOYS, filmul de debut al cineastului elvețian Tobias Nölle, distins anul trecut la Festivalul Internațional de Film de la Berlin cu Premiul Criticii Internaționale (Fipresci). Oscilând între dramă și comedie, acest debut elvețian e un thriller apăsător, voyeurist, extrem de stilizat la nivel vizual, servind o pertinentă lecție despre singurătate și efectele ei. Proiecția va avea loc miercuri, 27 septembrie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
Aloys Adorn este un detectiv privat de vârstă mijlocie care trăiește și lucrează cu tatăl lui. El experimentează viața de la o distanță sigură, printr-o cameră video cu care înregistrează 24 de ore pe zi. Însă când tatăl lui moare, Aloys rămâne singur. O noapte de exces și prezența unei femei misterioase îl propulsează în mijlocul unui joc mental numit “telephone walking”, capabil să-i deschidă un alt univers și să-l determine pe Aloys să iasă din existența lui protejată.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări telefonic la 0269250383 sau prin sms la 0733956223.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Librăria Habitus, cu sprijinul Clorofilm.